PREIMPOSTORII ONG au primit ordin să-l atace, în haită, pe Traian Băsescu

prefraudare

Patru ONG-işti furioşi dar bine plătiţi s-au rotit ieri, ore în şir, pe sticlele mogulilor ca să protesteze faţă de, spun ei, „conflictul de interese” în care s-ar afla Traian Băsescu în calitatea sa, dublă, de iniţiator al referendumului pentru parlamentul unicameral şi de candidat la preşedinţie. Doi dintre aceşti pre-impostori ai aşa-zisei societăţi civile (haida de!), Mircea Toma şi Georgiana Iorgulescu au declarat că reacţia anti-Băsescu le-a fost sugerată de mulţimea afişelor din oraş (Toma), sau din afara lui, pe ruta Moldova-Bucureşti (Iorgulescu).

Soros si GDS, Mirciulica Toma si Homosexualii din Coalitia Opriti Codul Familiei
Blonda Iorgulescu de la Centrul pentru Resurse Juridice, ca o pre-deşteaptă ce este, a sesizat chiar şi subliminalul mesajului transmis de Băsescu şi l-ar fi spus pe post dacă n-o întrerupea tonomatul care o invitase la televiziunea mogulului.

PNListul Cristian Pîrvulescu a justificat şi el demersul anti-Băsescu printr-un exemplu din fotbal: Băsescu ar fi în situaţia echipei care, ajunsă la loviturile de departajare de la 11 metri şi-ar fi asigurat dreptul de a executa două lovituri în acelaşi timp.
Asta ar fi, în esenţă, PREFRAUDAREA inventată şi invocată de aceşti pre-şmecheri, în numele pre-găştilor pe care le reprezintă şi a grupurilor de interese care-i finanţează. Evident, bizonii aceştia l-au acuzat pe Traian Băsescu de „fraudă morală”, disperaţi că nu pot găsi ceva anticonstituţional în demersul preşedintelui.

Inventând un termen care nu exista – „prefraudare” –  pentru a-şi justifica demersul, ong-iştii au inventat, de fapt, o acuzaţie la adresa lui Traian Băsescu. Cum nu există o încălcare a legii fundamentale în demersul preşedinteleui Băsescu privind organizarea referendumului pe 6 noiembrie, în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale, rezultă că operaţiunea lansată de cei patru ONG-işti crizaţi este subiectivă şi seamănă cu o comandă militară, politică sau de afaceri. Refuz să cred că iluştrii ONG-işti sunt imbecili. Pe de altă parte, dacă soldaţii ongişti respectivi sunt isteţi, de ce nu le-au sugerat ei celorlalţi candidaţi la preşedinţie să susţină referendumul anunţat de preşedinte, şi, astfel să-şi afişeze şi ei mutrele pe bannere pe care să scrie, asemenea lui Băsescu, „De ce le e frică nu scapa!”?

Dealtfel, ci(u)vicii care au lansat diversiunea de astăzi, îngrijoraţi de „conflictul de interese” outdoor, sunt purtătorii de grijă ai mafiei PSD-PNL şi fac parte din aceeaşi echipă implicată în vechi lupte anti-româneşti, ultima dintre ele fiind coaliţia „Opriţi codurile”.

Cine sunt aceşti indivizi şi pe cine reprezintă ei în realitate?

PREPERVERSUL Mircea Toma slujeşte alte cauze decât cele ale presei româneşti

PRE-perversul Mircea Toma
PRE-perversul Mircea Toma, cu steluţa roşie, de maior, pe organul gandirii lui

Mircea Toma, această mamă bogată a răniţilor, este un pre-pervers cu ciucurel roşu (vezi foto sus) care a făcut foarte mulţi bani din operaţiunile ONG, dar şi din relaţia cu Sorin Ovidiu Vîntu. El a înfiinţat Agenţia de Monitorizare a Presei, stipendiată de te miri cine, pentru te miri ce!

Specialist în minorităţi, de orice tip ar fi ele (homosexuali, moguli, mafioţi, homosexuali, lesbiene, homosexuali, maghiari, homosexuali, romi, deştepţi, frumoşi, pnlişti, homosexuali etc), Mircea Toma serveşte doar cauza pe care are ordin s-o servească. Florin Călinescu a declarat deja, într-un anumit context, că Mircea Toma a venit la Academia Caţavencu „în uniformă kaki”.

Cineva a explicat, de fapt, ce a vrut să spună Călinescu prin indicarea culorii „civilului” Toma: despre Mircea Toma se stie ca inainte de 1990 a lucrat ca psiholog la Centrul de Medicina Aeronautica Bucuresti, unde testa pilotii care conduceau aeronavele cuplului Ceausescu, raspundere similara, potrivit Asociatiei Civic Media, cu cea a ofiterilor din Directia a V-a a Securitatii Statului„.

Dacă afirmaţia de mai sus e adevărată atunci Mircea Toma are „bube” care i-au găurit umerii, uniform, în mai multe locuri.

Deşi astăzi sare la gâtul lui Traian Băsescu pentru că se opune celor care-i dau păpică, Toma nu face nimic, dar absolut nimic pentru a sancţiona tonomatele care manipulează zilnic populaţia sub comanda slugilor lui Vîntu şi Voiculescu. Recent, Toma şi alţi sindicalişti bine plătiţi au găsit de cuviinţă să pună la punct un cod deontologic al jurnalistului care introduce, culmea, ca în justiţie, „prezumţia de nevinovăţie”.
Picture 091
Vorbind despre PREFRAUDARE a alegerilor, Toma e primul care încalcă prezumţia amintită. Pe de altă parte, indivizi de acest tip, plătiţi prin fundaţii în spatele cărora se ascund interese de cele mai multe ori antiromâneşti, s-au opus întotdeauna unei legi a presei care să sancţioneze penal excesele manipulative de tipul celor cu care ne confruntăm astăzi.

Apariţia şi vivacitatea tonomatelor gen Răzvan Dumitrescu, Prelipceanu, Hurezeanu, Turcescu, Nistorescu, Gâdea, Bădin, Ciutacu, Mircea Badea, Chireac, CT Popescu, Radu Tudor etc. etc. sunt o dovadă că Mircea Toma şi super-agenţia sa de Monitorizare a Presei nu au niciun efect curativ asupra breslei jurnaliştilor ci, dimpotrivă, ocupă locul unei asociaţii de care presa are mare nevoie pentru a ieşi de sub controlul mogulilor mafioţi.

Deşi, ONG-ul lui Toma nu şi-a mai publicat, oficial, sursele de finanţare, printre cele de până în 2004 figurează, pentru anumite programe,  Fundaţia Soros, Uniunea Europeană, Consiliul Europei etc.

Mircea TOMA, "civilul" lui Soros in putza goala, deasupra unui copil
Mircea TOMA, „civilul” lui Soros in putza goala, deasupra unui copil

În fotografia de mai sus, un paparazzo de la Cancan l-a surprins pe Mircea Toma cu puţa goală în faţa fetiţei sale minore. De faţă este şi soţia lui Toma, cea care se amuză de tortura la care e supusă minora lor. Se poate bănui că fetiţa şi-a dus mâna stângă la ochi, în momentul în care l-a văzut pe perversul de taică-său cu organul deasupra capului ei, iar cu mâna dreaptă se fereşte, parcă, de apropierea idiotului. Ei bine, închipui-ţi-vă acum că acest pervers apare la telvizor şi îşi arogă dreptul de a ne reprezenta, civic, sau de a ne apăra de abuzurile sistemului.
Iată cine reprezintă societatea civilă, cine îl acuză pe preşedintele României, cel pentru care şi-au dat votul milioane de oameni! Perversul Toma!

Cine i-a dat acestui om de grotă dreptul să ne reprezinte pe noi? Nimeni, evident, şi l-a luat singur pentru că locul „reprezentantului” era gol.

Culmea, urmaşul lui Homo Erectus a participat, recent, la elaborarea codului deontologic al jurnalistului! El are susţinători printre „sindicaliştii” presei (nu mă refer aici la aceia care chiar luptă pentru drepturile jurnalistului), indivizi de aceiaşi teapă cu el, persoane care au permis tonomatelor să se înmulţească în aşa hal încât a fi jurnalist a ajuns o ruşine naţională.

M-am săturat ca din cauza acestor dezaxaţi, ascunşi sub masca diverselor asociaţii, chipurile profesionale, ale jurnaliştilor, să fiu catalogat la fel ca ei. Priviţi caricaturile unuia precum Hultanul şi încercaţi să vă puneţi în locul unui jurnalist care nu merge cu turma, dar care o încasează ca şi când. Ce am eu (sau Radu Moraru, sau Negruţiu, sau Tapalagă, sau Mircea Marian, sau Ioana Lupea) în comun cu acele specimene?…Nimic. Absolut nimic nu avem în comun. Şi atunci? De unde mandatul de reprezentare?
Dincolo de asta, perversul si-a extins competenţele şi intenţiona să legifereze chiar şi blogosfera, că aşa i-o fi şoptit ciucurelul lui cel roşu. Trec peste faptul că tot el s-a lansat mai demult şi în afaceri cu reclama plasate în…WC-urile publice.

Referitor la relaţia Mircea Toma-Sorin Ovidiu Vîntu, ea a a fost, cum am amintit, extrem de rodnică. Toma a câştigat din vînzarea în câteva tranşe a acţiunilor de la Academia Caţavencu mai multe sute de mii de euro. Dealtfel, aşa a câştigat fiecare „caţavenc” cu experienţă.

Prima tranşă, de aproximativ 1,6 miliarde de lei vechi a intrat chiar în atenţia Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor deoarece viramentul bancar s-a făcut din conturi ale OMV Austria, pentru cumpărare acţiuni Rompetrol, fonduri care i-au alimentat şi pe alţi potentaţi ai zilei precum Patriciu, Sorin Marin, Buşcu etc etc. Banii reprezentau, zic jurnaliştii îmbogăţiţi, contravaloarea acţiunilor de la Caţavencu. E şi asta o justificare…

PREPENEListul Pîrvulescu a fost finanţat, via nevastă-sa, dar şi via Pro Democraţia, de guvernul Tăriceanu
Societatea civila a turnatorului Voiculescu
Societatea civila a turnatorului Voiculescu

Cristian Pîrvulescu, eternul preşedinte al Pro Democraţia, e un individ care nu mai are nici măcar o fărâmă de credibilitate, decât în faţa celor pe care îi susţine. Personajul, preşedinte pe viaţă al ONG-ului de doi bani pe care-l reprezintă, este o slugă fidelă, cel puţin la Bucureşti, a PNL. Nevastă-sa a fost salariată a Guvernului Tăriceanu, iar el a fost numit în 2006, de către acelaşi Tăriceanu, în consiliul IICCR condus de pnl-istul Marius Oprea. Daniela Pârvulescu a fost director în cancelaria premierului Tăriceanu şi avea un salariu mai mare chiar şi decât al unui ministru. În 2006, spre exemplu, soţii Pîrvulescu au avut câştiguri salariale de 1,47 miliarde lei vechi, adică bani suficienţi pentru a opri codul penal sau referendumul anunţat de Băsescu.

Parvulescu la Şcoala de vară a PNL
Parvulescu la Şcoala de vară a PNL

Parvulescu_scoala de vara PNL

Toate luările sale de cuvânt au fost şi sunt PRO-PNL (foto stânga, anul trecut, la şcoala de vară a PNL), aşa că reacţia sa nu mai surprinde pe nimeni. Îl apără pe Crin Antonescu, chiar dacă acesta nu a foat ales nici măcar în propriul său colegiu electoral! Deşi dorm pe ei, unii oameni nu înţeleg că trebuie să mergă la culcare…Culmea, printre finanţatorii Pro Democraţia este şi Guvernul României (prin Agenţia pentru Strategii Guvernamentale) sau Camera Deputaţilor, dar şi Fundaţia Soros de la Bucureşti şi de la Budapesta alături de alte surse guvernamentale americane, germane şi olandeze.

PREPENALUL Alistar a fost zburătăcit de inspectorii lui Băsescu

Picture 089

Victor Alistar este şi el din aceeaşi trupă cu Toma şi Pârvulescu, numai că numele său a figurat, în 2007,  pe listele PNL pentru preşedinţia Agenţiei Naţionale de Integritate. După ce dosarul său a fost respins, individul şi-a permis să falsifice datele ultimului raport (Raportul Naţional Asupra Corupţiei 2009) întocmit de firma la care lucrează, adică Transparency International (TI) România. La sfârşitul lunii trecute s-a anunţat că ANI l-a dat pe mâna autorităţilor pe Alistar pentru că şi-ar fi „instigat” nevasta, Lavinia Nicoleta Ciută, să comită un fals în declaraţia de avere.

Masina nedeclarata de Victor Alistar
Masina nedeclarata de Victor Alistar

Ea a omis să declare un BMW deţinut de soţul ei, din 2003, menţionând că deţine doar un autoturism KIA. De asemenea, la capitolul venituri din activităţi independente, Victor Alistar declară aproape un miliard de lei vechi (se plăteşte bine „transparenţa”), iar nevastă-sa a omis această sumă.,
Mai mult, printr-un comunicat de presă, ANI a anunţat că

a demarat procedura de control in urma sesizarii formulate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici cu privire la faptul ca Victor Alistar nu a respectat prevederile legale privind regimul juridic al declaratiilor de avere si de interese. ANI a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pe 19 iunie, cu privire la savarsirea de catre presedintele Transparency International Romania a infractiunii de instigare la fals intelectual. ANI arata ca a constatat ca Victor Alistar s-ar fi aflat, in perioada 12 octombrie 2001 – 1 martie 2009, in stare de incompatibilitate, intrucat a detinut concomitent calitatile de functionar public, respectiv purtator de cuvant in cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, director executiv in cadrul Asociatiei Romane pentru Transparenta, incepand cu anul 2004 si avocat definitiv-titular in cadrul cabinetului individual de avocatura „Alistar Teodor-Victor”, incepand cu 23 ianuarie 2007 si pana in prezent”.

 

Alistar are, dealtfel, antecedente PRE-PENALE încă de când era şef de serviciu la Primăria Capitalei condusă de Viorel Lis şi îşi repartiza o locuinţă, deşi mai avea una.

După înlocuirea lui Lis cu Traian Băsescu, Alistar şi-a mutat cuibul, ca purtător de cuvânt, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Corpul de control al primarului Băsescu a verificat însă modul în care Alistar obţinuse pentru el şi familia sa două apartamente din fondul locativ de stat. Cauza era deja de natură penală.

Iată ce constata, atunci, corpul de control al celui pe care papagalul Alistar îl atacă astăzi cu atâta nesimţire:

Potrivit Ordinului de repartizare nr. 123650 / 17 dec. 1998, emis de Primaria Municipiului Bucuresti, acesta (n.red. apartamentul nr. 24 cu suprafata de 105 mp, situat in Calea Calarasilor nr. 166, sector 3) a fost atribuit d-nei ALISTAR VIORICA ELENA, perfectandu-se contractul de inchiriere nr. 1251 / 26 ian. 1999. In fisa suprafetei locative a fost inscris ca membru de familie fiul titularei de contract, d-nul ALISTAR TEODOR VICTOR, salariat la Primaria Mun. Bucuresti. Repartizarea apartamentului s-a facut contrar prevederilor Legii nr. 114/1996 (3 camere la 2 persoane) si anterior finalizarii lucrarilor de construire si receptiei finale a imobilului, predarea-primirea catre chirias facandu-se prin proces-verbal la data de 20 aprilie cu mentiunea asigurarii partiale a utilitatilor. Cu toate ca d-nul Alistar Teodor Victor indeplinea conditiile de a-si stabili domiciliul la noua adresa, a preferat sa mentina pierduta cartea de identitate, legitimandu-se cu adeverinte provizorii in care este inscrisa mentiunea “lipsa spatiu”.
La data de 21 ian. 2000, prin cererea nr. 118222 / 2000, inregistrata la Cabinet Primar General a solicitat repartizarea unei locuinte din fondul locativ de stat, iar la data de 18 aprilie 2000 prin cererea nr. 120144 / 2000 a solicitat in mod expres garsoniera din str. Atena nr. 4 sector 1.
Precizam faptul ca cererea a fost vizata de Primarul General in data de 14 aprilie 2000, anterior inregistrarii acesteia si fara ca garsoniera respectiva sa fi fost comunicata libera de catre Directia Generala de Administrare a Fondului Imobiliar.
Comunicarea liberului s-a produs in fapt in data de 18 aprilie 2000 in aceeasi zi cu inregistrarea cererii, cand a fost intocmita si ancheta sociala si s-a emis si repartizarea nr. 118222 / 18 apr. 2000 de catre Serviciul Spatii de Locuit, in baza careia s-a intocmit contractul de inchiriere nr. 23660 / 19 aprilie 2000.
Repartizarea locuintei din str. Atena nr. 4 s-a facut in conditiile in care d-nul ALISTAR TEODOR VICTOR detinea locuinte din fondul locativ de stat impreuna cu mama sa, uzand de declaratii false (vezi declaratia notariala autentificata de Biroul notarial public NOTAREX sub nr. 765 / 3 aprilie 2000).
Pentru a acoperi falsul in declaratii, d-nul Alistar Teodor Victor a depus la Directia Generala de Administrare a Fondului Imobiliar o cerere prin care a solicitat radierea din contractul de inchiriere nr. 1251/1999 detinut de mama sa Alistar Viorica Elena pe motivul neintelegerilor familiale si a imposibilitatii convietuirii in acelasi apartament (in fapt nu utilizau locuinta intrucat era in curs de executie). Cererea a fost depusa in data de 8 mai 2000 si inregistrata nejustificat sub nr. 4219 / 15 feb. 2000 de catre Directia Generala de Administrare a Fondului Imobiliar.
La data de 10 iulie 2000 nu era efectuata radierea din contractul de inchiriere nr. 1251/1999 a d-lui Alistar Teodor Victor.
Mentionam faptul ca la data de 12 aprilie 2000 d-nul Alistar Teodor Victor s-a casatorit, asa cum rezulta din Certificatul de casatorie nr. 593465 / 2000 emis de Primaria sectorului 3.
Fata de cele prezentate propunem:
1. mentinerea contractului de inchiriere nr. 1251/1999 avand ca titular de contract pe Alistar Viorica Elena si ca membri de familie pe Alistar Teodor Victor, impreuna cu sotia, situatie in care se respecta prevederile Legii nr. 114/1996 (3 camere la 3 persoane).
2. departamentul Juridic-Contencios sa intreprinda demersurile necesare in vederea rezilierii contractului de inchiriere nr. 23660 / 19 aprilie 2000, incheiat pe numele d-lui Alistar Teodor Victor, pentru locuinta din str. Atena nr. 4 sector 1 si sustinerea intereselor Primariei Municipiului Bucuresti in dosarul civil nr. 3321 / 2000″.

Poţi să uiţi o asemenea „obrăznicie” comisă de inspectorii lui Traian Băsescu? Evident că nu! Ca urmare a controlului dispus de Băsescu, Alistar a fost cercetat penal pentru fals în declaraţii, a avut apoi un proces pentru păstrarea apartamentului, dar l-a pierdut şi a fost zburătăcit şi din locuinţa ocupată ilegal.

PRE-Impostorul n-a uitat experienţa „Băsescu” şi acum combate şi el cum şi pe unde poate, în speranţa că Traian Băsescu va fi împiedicat să fie reales în funcţia de Preşedinte al României.

PREBLONDA de la CRJ este subordonata unui adversar vechi al lui Băsescu: Valerian Stan

crj

Georgiana Iorgulescu. PRE-blonda de la CRJ, o doamnă trecută de o anumită vîrstă, s-a băgat şi ea în seamă că nu strică dacă se afirmă. ONG-ul al cărei director executiv este Georgiana a fost înfiinţat de Fundaţia Soros şi este condus de unul dintre cei mai vechi şi aprigi duşmani ai lui Traian Băsescu, nimeni altul decât Valerian Stan. Acesta a avut, dealtfel şi câteva preocese penale cu Băsescu, motiv pentru care a devenit un fel de „Gică-contra”.

Şi Valerian Stan slujeşte societatea civilă după ce a părăsit-o pe cea kaki.

georgiana-iorgulescu-alexandru-solomon

Revenind la slujnica executivă a Fundaţiei Soros, adică Georgiana Iorgulescu, ea ar putea fi convinsă că are dreptate, la fel ca toţi PRE-imbecilii care susţin puncte de vedere asemănătoare, numai că nimic din toată poliloghia sa bezmetică nu are susţinere câtă vremne demersul nu se referă la o încălcare a legii sau a constituţiei.

Georgiana lui Valerian
Georgiana lui Valerian

Picture 046
Acesta este motivul care mă determină să afirm că sus-numita are alte interese decât cele invocate.

Avocată de meserie, Iorgulescu serveşte, probabil intereselor fundaţiei Soros, sau celor ale lui Valerian Stan, dar în  nici un caz nu serveşete interesul meu, cetăţean român şi ziarist cu 19 ani vechime, greu de dus cu preşul de impostorii apăruţi peste noapte. Pentru mine această persoană e echivalentă cu un pericol public şi nu dau doi bani pe demersurile ei câtă vreme servesc unor interese politice de tip mafiot.

Fie că-i servesc pe Soros, fie pe Vîntu, Patriciu sau Voiculescu, ONG-iştii de mai sus nu sunt altceva decât nişte PREIMPOSTORI care se substituie, cu de la ei putere, unui interes public legitim. Nefiind reprezentativi, ei rămân doar nişte infiltraţi ce ne bântuie în numele unei „democraţii” a celor care-i finanţează.

©Dan Badea

24 de comentarii la „PREIMPOSTORII ONG au primit ordin să-l atace, în haită, pe Traian Băsescu”

 1. BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ -Cleptocrati, oengisti si bobor vegetal
  Ieri,îl slujeau pe Ceauşescu
  vorbind gângavi,despre popor
  sau socialism biruitor.
  Apoi,schimbară brusc macazul
  dorind o ţară doar a lor,
  Au cerut şi li s-a dat
  fabrici ,
  bănci ,
  uzine,
  mine ,
  conturi de valută pline ,
  acces liber la furat .
  Unii au făcut averi
  cărînd rulmenţi cu desaga,
  scoţînd fete la produs
  sau vânzînd blugi la tarabă,
  Alţii , căpuşară statul
  privegheaţi de Iliescu ,
  ajutaţi de politruci ,
  Cum e cazul cu Patriciu,
  miluit de Tăriceanu
  Cu ce câştigă la Haga
  Anonimul Aurescu.
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.

  Azi,noi nu avem o ţară
  decât în suflete şi minte,
  Lăcustele au dat năvală
  Furând tot ce e de furat,
  inclusiv morţii din morminte .
  Lacomi,cu suflet pustiu
  lupii, puşi paznici la stână
  au dat iama în mioare
  Şi s-au dedulcit la miei
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.

  Toţi au vrut o albă pâine
  Pentru lacomele guri
  Şi să aibă slugi la masă
  Care să îi preaslăvească,
  Pentru a primi în schimb
  şi ei,măcar firimituri
  Sau să li se arunce un os
  Pe care –l ronţăie greţos.
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.

  Unii ies la înaintare ,
  dornici să se bage în seamă
  şi fac hărmălaie mare .
  Cel ce –a fost informatorul ,
  adorat de tuşa SECU,
  azi,un biet argat la VÎNTU,
  Mă refer la Mircea Toma ,
  Zice de prefraudare ,
  Cum să nut e-apuce voma ?
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.

  Oengistul Pârvulescu
  ce se erijează în guru ,
  Se simte în drept să vie
  Şi,scuipînd televizorul
  să spună ce vrea poporul,
  Să dea naţiunii tâmpe
  Lecţii de democraţie.
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.

  Dornic să parvină în viaţă ,
  de legi neavând habar ,
  dornic să –şi sporească banii ,
  lecţii de democraţie
  ne dă astăzi Alistar ,
  cel investigat de ANI,
  pentru fals în declaraţii.
  Fonfii , hâzii şi guşaţii
  Se pretind a fi aleşii ,
  Salvatorii bietei naţii.
  BUNĂ ŢARĂ, REA TOCMEALĂ
  MAMA EI DE SOCOTEALĂ.
  http://anonymusgerula.wordpress.com/2009/10/30/buna-tara-rea-tocmeala-cleptocrati-oengisti-si-bobor-vegetal/

 2. Băsescu-şah prezidenţial cu REGINA Macovei
  Geoană,Crin şi Marko Bela
  într-un suflet au chemat
  senatorii,deputaţii ,
  Prin miniştrii lui Croitoru
  Vrând să-i dea lui Băse MAT.
  Docţi şi plini de importanţă
  ei au pus rahat pe clanţă,
  punînd întrebări tembele ,
  Ne mai aşteptând răspuns.
  Nedormiţi de grija ţării
  şi de ce va vrea poporul,
  deputaţii,senatorii,
  Au muncit cu sârg şi ieri
  chemînd la audieri
  pe miniştrii lui Croitoru.
  Împinşi de dragostea de ţară
  au fost extrem de exigenţi
  uitînd acele vremi în care
  Unii au fost BIREPETENŢI
  Mânaţi de dragoste de ţară
  s-au dus şi la o vrăjitoare,
  Cerîndu-i ace să înfigă
  în cap unei păpuşi de ceară
  purtînd tricou de marinar.
  Apoi, bătrîna vrăjitoare
  Privind în globul de cristal
  Le-a spus că totul e-n zadar.
  Băsescu este iar pe val,
  Zadarnic este ce fac ei,
  La vot de va cădea Croitoru
  Băse dă şah cu Macovei .
  http://anonymusgerula.wordpress.com/2009/10/30/basescu-sah-prezidential-cu-regina-macovei/

 3. dar cum comentezi cele spuse de aceste persoane? sincer, atat timp cat au dreptate, pot sa fie si fii mogulului!
  ca sa inchei: esti foarte slab in argumente. nu stii decat sa scormonesti in gunoaie!

 4. Chiar fără a cunoaste culisele carierei acestor prestatori,comportamentul lor public e mai mult decat edificator.Din perspectiva morala si civica e vorba evident de niste gunoaie de pretinsi activisti democrati ca să ma exprim in termenii cuiva de mai sus 😆

 5. @Anonim

  am comentat deja. daca ai fi avut macar doi neuroni, in loc de unul, ai fi priceput si tu, chiar si numai cu o sinapsa!
  vrei sa-ti desenez? voi chiar nu pricepeti ca ong-istii astia sunt imbecili, atata vreme cat amendeaza ceva care nu s-a produs, dar tac precum pestii la toate incalcarile drepturilor omului aproband uriasa campanie de dezinformare lansata de moguli? daca tu esti batut in cap, asta inseamna ca toti ceilalti sunt ca tine?

 6. Uite ce mi-a comentat mie cineva la Curentul- http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009103036237/Actualitate/Aripa-civila-a-Coalitiei-GRIVCO.html:

  Mircea Toma ii turna pe piloti
  sub pretextul ca le facea avaluarea psihologica Tom de fapt obtinea si transmitea date despre ei celor de la CI. a nenorocit vieti de piloti exceptionali, scosi de la zbor pentru ca aveau opinii negative despre conducerea Partidului. Toma a fost si a ramas o otreapa dezgustatoare, o lichea iar vina jurnalistilor ca breasla este ca au accepat ca un astfel de ipochimen sa le „reprezinte” interesele
  Scris de Vladescu
  Si uite ce-a mai zis Calinescu:
  Florin Calinescu: niste imbecili!
  PS: Florin Calinescu ne confirma, intr-o punere drastica la punct de la B1 TV

  Prezent ieri seara la emisunea „6, vine presa!” de la B1 TV, alaturi de Liva Dila si Mbela, actorul si regizorul Florin Calinescu nu a ezitat in a spune verde-n fata ce reprezinta gasca de oengisti: „o adunatura de imbecili”. Problema ne face sa ne ingrijoreze este ca sunt „niste imbecili organizati”, a afirmat Calinescu, calificandu-i pe Pirvulescu, Toma, Alistar & Co drept „frustrati sexual”, „babe si peltici”, „aflati in slujba cuiva”. Agitatia le serveste ca „sa-si justifice un sediu, o donatie, o fasole” iar interesul este clar electoral. „Cum ne spun ei noua ca suntem prosti! Ca nu stim sa punem nici macar o stampila: il vrem pe Basescu, stampilam, vrem mai putin parlamentari, iar stampilam! Ce, suntem retardati sa nu putem pune doua stampile?”. „Primesc bani de undeva, primesc promisiuni de altundeva, fac eseuri si panseuri in slujba cuiva”, a afirmat Calinescu. „Mai ales Mircea Toma, care este inregimentat”, a mai spus fostul sau coleg de la inceputurile Catavencu, Florin Calinescu, aratand ca asa-zisa Agentie de Monitorizare a Presei apartine indirect unui Trust privat de media, al lui Sorin Ovidiu Vintu. „Cum vine asta, un trust de presa monitorizeaza presa „independent”?”, a spus Calinescu. „Astian ne cred cretini?! Aceste organizatii de profitori jignesc inteligenta romanilor; cred ca poporul roman e o natie de imbecili! Ei bine, imbecilii sunt ei”, a concluzionat Florn Calinescu.

 7. Nora,
  Din perspectiva morala si civica, precum spui, pe panaramele astea de ong-isti le putem incadra – fara nici un dubiu ca am putea gresi – la categoria de foarte bune si de neegalat „ventilatoare de la poarta raiului”.

 8. @ Nora Damian
  Indivizii astia nu ma reprezinta, nu te reprezinta si, totusi, au mandat de reprezentare pentru noi. In seara asta am descoperit fotografia lui Toma, dezbracat, in fata fetitei lui. Am fost socat si am scris o completare la material. Este incredibil cum a ajuns un pervers in situatia de a face bani si glorie pe seama unora ca mine, ca tine si ca majoritatea jurnalistilor onesti care nu dorim sa iesim, neaparat in fata.

 9. @dan Badea
  Nu e nici o problema,fiecare blogr e stapin la el acasa.Nu am avut intentia sa enervez dar in opinia mea „ditirambii ” erau ontopic si chiar daca au enervat titularul de blog [necesare scuze inca o data] intentia mea a fost sa enerveze precivicii si pesedisto -liberalii care ii sprijina.In fine,faza e consumata ,puteti sa stergeti ceea ce am scris eu,pe viitor nu va mai deranjez cu astfel de postari.Zi buna si succes in continuare.

 10. Normal ar fi ca, gestul celor 4 echivalind cu o antepronuntare, sa nu primeasca acreditari la centrele de votare! O petitie la BEC ar rezolva aceasta problema, iar cele 4 organizatii, care, in plus, si-au vadit partialitatea, ar trebui ca la aceasta operatiune electorala sa stea deoparte!

 11. Parerea mea este ca frica cea mare a acestor patru ONG-uri este ca referendumul lui Basescu ar putea aduce masiv oamenii la vot in primul tur, iar actualul sef al statului ar putea castiga chiar pe 22 noiembrie, fara sa se mai ajunga la turul doi, cand coalitia Grivco s-ar putea manifesta pe deplin.

  Cea mai buna dovada ca actiunea celor 4 ONG-uri este pur electorala este faptul ca ele anuntasera public inca de pe 5 octombrie ca vor cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta referendumului. De ce nu au facut-o atunci? De ce au revenit acum, in plina campanie, cu aceasta solicitare? Nu cumva Ioan Muraru, Avocatul Poporului, le-a raspuns ca e o bazaconie si el nu se face de ras promovand solicitarea lor?
  Nu cumva tot ce le-a mai ramas de facut celor 4 ONG-uri este sa ofere acest spectacol grotesc?

  M-as astepta ca aceste organizatii sa faca exact ceea ce spun denumirile lor pompoase ca trebuie sa faca, adica sa lupte pentru reglementari juridice oneste, pentru o presa curata si o democratie transparenta.

  De aceea, o invit pe doamna Georgiana Iorgulescu de la Centrul pentru Resurse Juridice sa protesteze, alaturi de organizatia „Salvati Copiii” fata de adoptarea in Senat a proiectului de lege pe tema alocatiilor acordate copiilor in functie de veniturile parintilor.

  Populist pana in maduva oaselor, proiectul initiat de liberali a primit vot negativ din partea Guvernului si a fost respins de Comisia parlamentara de Munca. Toti acestia au realizat ca se incalca atat Constitutia cat si Conventia ONU pentru drepturile copilului, ratificata si de Romania (vezi: http://www.iordachescu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1443&Itemid=4)

  Il astept pe domnul Alistar, de la „Transparency International” sa comenteze la televizor cat de transparenta este ruperea Registrului Comertului de la stat si oferirea lui cadou socrului lui Cristian David, la initiativa senatorului Dan Voiculescu. Ce scrie „Romania Libera” este edificator pentru ce ne asteapta in cazul in care Coalitia Grivco ajunge la putere pe 6 decembrie. (citeste http://www.romanialibera.ro/a168748/46-milioane-euro-cadou-camerei-de-comert.html

  Mi-as dori, (desi nu ma astept ca Mircea Toma sa faca ceva in acest sens), ca o Agentie de Monitorizare a presei chiar sa se ocupe cu „monitorizarea presei”, adica sa semnaleze si sa faca bilantul uriaselor dezinformari si minciuni lansate de asa-zisii jurnalisti din ziua de azi. Ziarele sunt pline de tot felul de bazaconii de necrezut chiar si pentru un cioban din varful muntelui, si totusi nu plateste nimeni pentru aceste mizerii, din cauza ca mogulii toarna bani cu galeata pentru a mentine in viata aceste „ventilatoare care imprastie rahatul”.

  Si il mai astept pe domnul Cristian Parvulescu sa isi dea demisia de onoare din fruntea Asociatiei Pro Democratia pentru ca a girat aceasta odioasa lege a votului uninominal care a distorsionat optiunea electoratului si a adus in Parlament zeci de cetateni respinsi de votul popular.

 12. ONG-urile nu sint soc. civila si cind totul, ca tot altceva in Romania, se reduce/ramine la discretia citorva indivizi atunci orice e posibil.
  Romanii lasa ONG-urile sa se substituie societatii civile. Areana soc. civile e goala si la dispozitia oricui aflata in cautate de putina atentie sau o slujba.
  (si nu am intilnit inca pe nimeni care sa inteleaga cu adevarat ce e soc civila si cita nevoie are Romania si romanii de ea)

  De ce e asa de absurd sa credem ca sint bine intentionati in demersul lor? Povesti de astea cum sint aici la tine si sau la V. Roncea?

  Daca exista dovezi in privinta integritatii celor nominalizati mai sus si care apartin sau sint finantati din afara (Transparency International si Soros dar mai ales TI) hai sa le prezentam organizatiilor mama!

  Ma ofer voluntar pt orice demers in acest sens.

  P.S.
  Ultima data cind am comentat aici a fost ridicata intrebarea daca „sunt sanatos”. Nu m-am insanatosit si pacat daca incepem cu cliseul asta de trista amintire. Vrei doar comentarii de la cei care sint de acord cu tine?

 13. @ Tio
  Daca n-ai priceput de ce ONG-istii nominalizati nu sunt bine intentionati, atunci ce mai vrei de la mine? Sa te scolarizez? Pe de alta parte, tu crezi ca eu am timp sa ma ocup de toti impostorii care ies, sa latre, in piata publica? Sau de igienizarea fundatiilor de partid ori de interese? Scrie pe blogul meu ca sunt Maica Tereza?
  Ref. la martaurisirea pe care mi-o faci, cum ca nu te-ai insanatosit „la cap”. Imi pare rau sa aflu asta…Dar stii ce? Nu vrei tu sa mergi, mai bine, la nanica? Pentru ca, la ora asta, oamenii mari au treaba…

 14. DA, am inteles ca TU ai treaba. Imi pare rau ca am crezut altceva.
  Doar bine (si ai scapat de mine… )!

 15. @Tio

  Am citit ce ai scris despre Roncea, dar n-am inteles o iota! Cand sa spun ca esti bine intentionat si ca ai observat corect anumite anomalii, pac, ai tras un partz! (virtual, desigur) Nu poti pune, tu, la indoiala, calitatea de jurnalist a lui Victor, iti lipseste expertiza. Eu da, ma pot pronunta si de aceea iti spun sa te ocupi, mai degraba, de stransul frunzelor, ca, de la o vreme tot cad… Cat priveste calitatea lui de activist civic, asta se poate negocia, aici merge sa-ti dai cu parerea ca functioneaza democratia. Poti chiar sa-l si injuri, pe blogul tau, cu conditia sa nu afle si el pentru ca e ca buldogul… Dar nu-ti face probleme, ca nu sare decat la gatul celor cunoscuti…
  Iarta-l Victore, ca nu stie ce spune!

 16. Exact. Nimeni nu are competenta sa puna la indoiala nimic. Nu politicieni, nu jurnalisti. Ii lasam sa face/spuna/scrie ce vor ei.
  Ce ai zice daca iti spun ca am experienta a +20 de normalitate si de jurnalisti adevarati? Si ca am vazut/trait alegeri de la Bush-Dukakis incoce?
  Crede-ma ca recunosc un jurnalist cind vad/citesc un jurnalist (asa am ajuns la tine? 😉 ).

  Lasa misto-ul asta si respecta-ti cititorii!

 17. Sincer sa fiu, sper sa iasa lumea in numar cat mai mare la vot. Ar exista posibilitatea unui tur 2 fara Basescu. Prefer un tur doi de tip hot-hot, hot-nebun unui tur 2 hot+sfidator-hot.

Comentariile sunt închise.