Cade si Catavencu!

Doru Buscu, un tonomat fidel al lui SOV
Doru Buscu, un tonomat fidel al lui SOV, cumparat la kg

O informatie de ultima ora care m-a prins, din pacate, la Londra, spune ca revista Catavencu isi traieste ultimele zile.

Un scandal izbucnit recent intre „seniorii” revistei lui Vintu a iesit cu scantei datorita tonomatului de lux ce raspunde la numele de Buscu. Intre Buscu si Mircea Toma&Co au aparut mari frictiuni datorita salariului urias pe care il primeste tonomatul: 15.000 euro/lunar. Asta in conditiile in care bugetul salarial al intregului Catavencu este de 50.000 de euro.

Solutia gasita de Doru Buscu la problemele financiare cu care se confrunta toate publicatiile lui SOV este, evident, fortarea plecarii mai multor angajati si reducerea cu 15-20% a salariilor.

Protejat special al lui Sorin Vintu, tonomatul Buscu nu intentioneaza sa renunte la salariul imens in schimbul caruia, cum s-a vazut in ultimii ani, e capabil de orice. De absolut orice.

PS: Daca imi arata cineva un material de presa interesant/valoros scris de tonomatul Buscu, in ultimii zece ani, ofer recompensa una, doua sau chiar trei beri. Si daca derbedeul nu este jurnalist/jurnalista, atunci ce-o fi? Raspunsul corect se puncteaza ca mai sus.

9 comentarii la „Cade si Catavencu!”

  1. Nu poate fi decat ofiter acoperit! Nu are talent jurnalistic, nu are capacitati manageriale….e ofiter acoperit…Cati mai sunt in presa?

  2. E suficient un buscu la un ziar ca sa-l piarda. Daca-l mai socotim si pe toma si pe inca vreo doi de acolo, a rezistat chiar prea mult.

  3. „Copil de casa” talentat(ma exprim pe cat posibil eufemistic). Nu e necesar sa fii ofiter sub acoperire sau hacker pentru a ajunge mare sef in presa si sa ti se permita sa duci la ruina publicatii importante.
    Asa merg lucrurile, nu putem face mare lucru impotriva vantului…vanturilor. Unii chiar au talente secrete. 🙂

  4. primul meu reportofon de jurnalist l-am primit de la un domn director la o mare companie de stat, dupa ce, intamplator, a aflat ca a mea carte preferata e jocul cu margele de sticla….cat despre citadelea… e cartea la care ma intorc obsesiv…

  5. Buscu e mai dobi-oc decat media din media. Ma miram ca-l tine, dar sa si-l plateasca! Si inca atat de gras!!!

Comentariile sunt închise.