Cristian Paţurcă a decis: Dan Diaconescu e urmaşul de drept al Anei Blandiana , Doina Cornea şi Victor Rebengiuc

Paţurcă, bolnav, ajuns boschetar (foto EvZ)
Paţurcă, bolnav, ajuns boschetar (foto EvZ)

paturca9

Coautorul Imnului Golanilor, Cristian Paţurcă, a devenit admiratorul necondiţionat al penalului Dan Diaconescu, patronul OTV.

El a participat în seara asta la o emisiune a lui DD unde a lansat în premieră naţională, „sau poate mondială” (cum ar zice impostorul cu Rolls Royce), noul imn al partidului babelor senile, ghicitoarelor, vracilor şi bizonilor, numit Partidul Poporului.

„Cântec pentru Dan” şi-a intitulat Paţurcă lălăiala.
Dacă nu mi se atrăgea atenţia şi nu vedeam prestaţia lui Paţurcă, n-aş fi crezut că un om poate să decadă în asemenea hal. Mă refer la Paţurcă, nu la DD. Bolnav, cu sistemul de valori inversat, fostul „golan” a ajuns la mâna unui ţopârlan din Caracal.

Interesant mi s-a părut însă, dincolo de „capodopera muzicală”, discursul lui Paţurcă şi încercarea lui de a-l înnobila pe ţopârlan. „Era bătaie pe microfon, la balcon. Trebuia sa îi fac loc domnului Rebengiuc, doamnei Ana Blandiana, doamnei Doina Cornea(…) Acum am onoarea ca impreuna cu Vladi si Nana Cnejevici sa iti facem tie un cantec. Ne-a placut sa il facem” – a declarat Paţurcă, trecând rapid de la balconul Universităţii, la vidanja lui DD. Aşadar, Diaconescu este, din punctul lui de vedere, urmaşul celor trei reprezentanţi ai societăţii civile născute în Piaţa Universităţii acum 20 de ani.

Decăderea nu are limite
Decăderea nu are limite

Versurile noului Imn sunt însă pe măsura lui DD. Parcă sunt scrise de el!

Iată „capodopera”, şlagărul babelor senile şi al vindecătoarelor care se vor înscrie în partidul lui DD.

Cantec pentru Dan

El e, il vezi in fiecare seara
Diaconescu la OTV apare
Este ca mine si ca tine,
Omul ce vrea sa faca numai bine.

Si spune atunci: Mai stai, mai stai! De ce tot iei si vrei sa ai?
Noi nu suntem ai nimanui?
Suntem glasul poporului!

Cu noi veti fi la putere,
Uniti cand viata o cere.
Cu Dan Diaconescu in frunte
Uniti, doar partidul nostru e-al poporulul!

Doar el iti da tot adevarul
Normal, il stie tot poporul
Nu vrea nimic, nu vrea sa ascunda
Nu sta ca altii doar la panda.

Si spune atunci: Mai stai, mai stai!
De ce tot iei si vrei sa ai?
Noi nu suntem ai nimanui?
Suntem glasul poporului!
Cu noi veti fi la putere,
Uniti cand viata o cere.
Cu Dan Diaconescu in frunte
Uniti, doar partidul nostru e-al poporului!

Dan Diaconescu, presedinte!

Paturca: Votati Dan Diaconescu si Partidul Poporului!

(preluare de pe ziare.com)

Despre atmosfera lansării acestui şlagăr „a la bizon„, puteţi găsi mai multe amănunte interesante, sau picante, după caz, aici.

Oricum, dincolo de circul mediatic, e tragică trecerea asta de la Golan, la Boschetar!

Dan Badea

9 comentarii la „Cristian Paţurcă a decis: Dan Diaconescu e urmaşul de drept al Anei Blandiana , Doina Cornea şi Victor Rebengiuc”

  1. Bai frate, poporul asta a fost mereu asa tembel?
    Sau li se da pensia si salariul unora, inmuiate in substante halucinogene?????

  2. Nimic imprevizibil… Generaţia „Piaţa Universităţii” şi-a luat-o, mai întâi, de la „semizeul” Marian Munteanu. De ce nu ar urma Paţurcă la rând? Am şi acum caseta din 90, iar din cântecele golanilor cânt la chitară în fiecare decembrie şi iunie… Dar nu pot să uit că acum câţiva ani, Cristi a cântat în campanie chiar pentru… PSD. Se poate verifica, au existat contracte, oricum treaba e publică… Totuşi, cum vi se pare treaba? Nu e ca şi cum, la un fotbal amical, Dumnezeu ar lepăda tricoul Raiului şi ar îmbrăca zeghea de centru atacant a celor de la FC Iadul?

  3. Eu zic că trebuie să se termine cu circul ăsta… atît cu cel de la OTV, cît şi cu cel al Antenelor şi Realitatea. Toate acţiunile lor iresponsabile, îmi par nişte cîntece de lebădă, miroase a disperare şi evident, sfîrşitul pare aproape. Iar dacă l-au tot pomenit pe Ceauşescu cu mare drag, în momentul ăsta mai că mi-ar plăcea să învie juma’ de oră, că atît i-ar lua să le-nchidă microfoanele şi să deschidă un şantier sau un canal Dunăre – Pacific cu ei.

Comentariile sunt închise.