Hitler află că nazisto-mafiotul lui Năstase&Felix, Victor Ponta, şi-a mutat biroul la MApN

Premierul mitoman şi infractor Victor Ponta, sclavul mafiei Grivco, i-a numit pe jurnaliştii care-l critică  „fascisto-comunistoizi”.
Jigodia asta penală, hoţ devenit notoriu ca urmare a plagiatului ordinar comis prin teza de doctorat, sub aripa sefului său direct, Adrian Năstase, l-ar scoate din sărite chiar şi pe Hitler, dacă dictatorul nazist ar mai trăi!
De frica DNA şi a SRI, Ponta s-a ascuns, ca un câine turbat, într-un buncăr din sediul Ministerului Apărării Naţionale, crezând că infractorii care complotează împotriva Securităţii Naţionale a României sunt în sioguranţă acolo. Victor Ponta n-a aflat însă că MApN nu mai este condus de generalul GRU Nicolae Militaru şi e convins că buncărul acela e o „cuşcă a lui Faraday”, fara sa stie ca aceea il poate proteja, eventual, doar de trăznete, nu şi de DNA!
Bietul soldăţel nazisto-mafiot!

2 gânduri despre “Hitler află că nazisto-mafiotul lui Năstase&Felix, Victor Ponta, şi-a mutat biroul la MApN”

  1. Salut….. textul trebuie sa fie prezent mai mult pe ecran. Unele cadre au text de 3 randuri, dar nu ai timp sa le citesti in 2 secunde…..trebuie calculat mai bine timpul de expunere al textului, ca sa poata fi citit in intregime, pana se termina expunerea si incepe alta. Textul trebuie sa fie citibil. E o problema tehnica. Mersi.

Comentariile sunt închise.