Maria Băsescu din G.ral Dona, „şopârla” bătrână a lui Andrei Bădin

Andrei Bădin a lansat pe blogul sau o noua “şopârlă” specifică tipului de manipulare kgb.ista cu care ne-a obişnuit marea familie Voiculescu. “O anumită Maria Băsescu este vecină în sectorul 1 al Capitalei cu Viorel Hrebenciuc” – zice Bădin. “Nu avem însă confirmarea că este soţia preşedintelui”, continuă el. “Până una alta, preşedintele ar trebui să ne facă o scurtă precizare: are legatură sau nu cu vila din str. General Dona nr.9 familia sa? Este sau nu o coincidenţă de nume?” – încheie interogativ angajatul trustului motănesc. În loc să verifice “informaţia” cu „vecina” lui Hrebe, cum îi stă bine unui ziarist care primeşte un pont, el o lansează pe net spre sfânta manipulare a bizonului care s-a dovedit că înghite pe nemestecate orice-i îndeşi în guşă.

Dacă ar fi verificat (la faţa locului sau în baza de date a poliţiei de pe net), ar fi observat că Maria Băsescu din str.General Nicolae Dona nr.9, sector 1 este născută în 24.04.1936, deci NU E.

O aprofundare a investigaţiei ar fi dus la concluzia că locatara din G.ral Dona nu are nici relaţii de rudenie cu familia preşedintelui Băsescu. Prin urmare, “şopârla” n-ar mai fi fost avortată în urechea bizonului. Numai că nu aceasta era intenţia autorului, ci dezinformarea prin manipulare.

În urmă cu un an el a lansat pe “blogul” familiei Voiculescu (Jurnalul Naţional) o “şopârlă” de acelaşi tip. Atunci era vorba însă de o anume “Elena Băsescu, singură”. Iată ce scria Bădin pe 19.03.2008: “Primarul Traian Băsescu a semnat în 2001 o repartiţie pentru o anume “Elena Băsescu, singură”. Jurnalul Naţional solicită Primăriei Capitalei să clarifice dacă persoana în cauză face parte sau nu din familia preşedintelui”. Recunoaşteţi stilul şopârlesc? Atunci, culmea, autorul dezinformării avea, în aceeaşi troacă, chiar şi răspunsul la întrebare, oferit de primarul Videanu, dar a preferat să publice textul din acelaşi motiv pentru care îşi justifica salariul: ciocolata la hectar, servită prin ventilator.

Şi când te gândeşti că numai în Bucureşti sunt peste 200 de ziarişti fără slujbă, unii dintre ei tocmai pentru ca au refuzat să mănânce acest fel de mancare…

basescu politie

Oricum, pentru că tot e deschis (de cinci ani) sezonul la vânătoarea lui Băsescu, îi ofer angajatului fiicei lui Felix, gratis, informaţia următoare: numai în Bucureşti erau înregistrate, în 2000 (anul e ales ca sa aiba patina vremii), 72 de persoane cu numele BĂSESCU, toate cazate în apartamente şi vile, deci nu socotim şi copiii străzii; dintre acestea, patru aveau prenumele MARIA, patru ELENA, două IOANA, una JENICA (orice om are o mamă) şi una prenumele de TRAIAN . Prin urmare, va putea sa lanseze 67 de şopârle grosolane (varani), dar identice, pe canalele greţoase ale familiei Voiculescu. Astea (şopârlele, desigur) numai din Bucureşti, că la nivel naţional e prăpăd. Îi urez succesuri.

Un comentariu la „Maria Băsescu din G.ral Dona, „şopârla” bătrână a lui Andrei Bădin”

  1. Locuiesc pe acesta strada si o cunosc pe Maria Basescu inca de cand aveam cativa anisori. NU ARE nici o legatura cu familia presedintelui. Doamna respectiva a purtat de-a lungul vietii mai multe nume printre care si Ungureanu, va puteti informa la evidenta populatiei. Cred ca are si un dosar de frauda imobiliara pe la Circa 3. Nu sunt foarte sigura de asta dar se poate verifica. Aceasta Maria Basescu a fost cantereata de nunti, carciumi si botezuri si am venit sa locuiasca cu chirie in imobilul de pe G-ral Dona nr.9 cam in jurul anului 70. Imobilul respectiv era locuit de doua doamne in varsta cu repartitie de la stat, erau chiriase la stat. Una din aceste batrane i-a inchiriat o camera „Mariei Basescu” si apoi in urma decesului doamnelor in varsta a facut extindere si a ramas unica chiriasa. A cumparat apoi casa in baza Legii 112. Dupa asta se pare ca a incercat sa vand de mai multe ori imobilul desi conform legii nu avea voie sa vand. S-ar putea ca in legatura cu asta sa fie dosarul de la Sectia 3, nu stiu exact. Actualmente nu se cunoaste situatia imobilelor de pe G-ral Dona nr.9.
    Cu 10 ani in urma s-a depus o notificare la GDAFI de catre asa zisii proprietari. Ne intrebam totusi de ce nu s-a facut retrocedarea daca acestia exista cu adevarat. Nu au avut suficient timp sa fabrice actele necesare ????
    Situatia imobilului este incerta si ar fi necesara o verificare de la Parchet. Corpul din fata a fost demolat fara autorizatie de demolare pentru care trebuiau platite taxe, un procent din valoarea imobilului iar corpul din spatele curtii este perfect locuibil si in stare impecabila ca rezistenta si structura dar este deasemenea lasat prada degradarii probabil pentru a fi demolat abuziv, tot fara autorizatie. In curtea imobilului se afla un tei secular care trebuie toaletat fiindca pericliteaza siguranta imobilelor din jur. Primaria a raspuns ca proprietarul de la nr.9 este obligat sa toaleteze teiul si a indicat printr-o adresa o autorizatie de toaletare indicand modul in care trebuie taiate ramurile si gradele la Nord, Est, Vest. Legea nu permite taierea acestui Tei secular si nici noi vecinii nu am permite acest lucru fiindca ar fi un alt abuz.
    Concluzia este ca Maria Basescu NU ARE absolut nici o legatura cu familia presedintelui, in schimb situatia imobilului de pe str. G-ral Dona nr.9, sect.1 necesita o verificare a Parchetului. Curtea a ajuns un focar de infectie in urma demolarii abuzive si un imperiu al sobolanilor de care ne mai scapa cateva pisici parasite care patruleaza noaptea. Culmea e ca pe vecini ii deranjeaza pisicile fiindca fac zgomot cand prin sobolanii, nu mizeria si sobolanii in sine din curtea si subsolul imobilului respectiv. Pentru detalii puteti sa ma contactati pe e-mail spiridusul_schiop@yahoo.com

Comentariile sunt închise.