Mafia lui Vanghelie a trecut la ameninţări: „deja ştiu unde stai, fătălăule…eu cred că o să-ţi stea mai bine fără buze şi dinţi”


text amenintari

Un psihopat (un interlop din mafia lui Vanghelie, sau chiar Gheorghe Rizea, rămâne de văzut) mi-a trimis în dimineaţa aceasta două mesaje de ameninţare, scrise în limbajul specific mardeiaşilor care şi-au croit drum în viaţă cu pumnul, cuţitul sau măciuca.

Ameninţările au fost postate astăzi la orele 8:31 şi 8:35 în cadrul rubricii de Comentarii la materialul „Acvila nu mai e…acolo, dar se va întoarce!„. Materialul face parte dintr-un grupaj mai amplu („Mafia lui Vanghelie…”) menit să aducă în atenţia opiniei publice, cu acces la blogosferă, cine sunt cei care doresc să preia guvernarea României.

voicu tuguiat

 

col Gh. Rizea inspectandu-si subordonatii
col Gh. Rizea inspectandu-si subordonatii

 

Dacă reacţia unor astfel de personaje este de tipul celei prezentate mai sus, atunci asta înseamnă că nu m-am înşelat şi că securitatea cetăţeanului este la îndemâna interlopilor.

În ceea ce mă priveşte, mi-am asumat de multă vreme riscurile atitudinii mele civice, ceea ce înseamnă, pentru mintea îngustă a celui care mă ameninţă, că un accident de tipul celui imaginat nu poate decât să mă oblige la un scurt „concediu de odihnă”.

De asemenea, menţionez că nu primesc bani pentru ceea ce scriu pe acest blog, deoarece fac parte din grupul de ziarişti indezirabili „executaţi” deja de mafia anti-Băsescu, adică de aceia care controlează mass media românească. Scriu pentru ca îmi pasă.

Rog autorităţile din subordinea „buldogului”, menţionat în ameninţarea de mai sus, să ia act de această stare de fapt. Ataşez, pentru conformitate, IP-ul celui care a postat cele două comentarii „nervoase”.

amenintari

După cum se observă, psihopatul a intrat mai întâi pe site-ul Semper Fidelis, a luat „lumină” şi, apoi, a pătruns pe acest blog.

amenintare IP

I-au trebuit patru minute să scrie prima ameninţare şi încă aproape unsprezece minute pentru a doua. Faptul că s-a gândit atât de mult, asupra a ce şi cum să scrie, e semn că legătura dintre neuronii psihopatului nu se face prin sinapse, ci prin lanţuri şi muşchi.

PS. Voi continua. Cu sau fără pauză de „concediu”.
Dan Badea

15 comentarii la „Mafia lui Vanghelie a trecut la ameninţări: „deja ştiu unde stai, fătălăule…eu cred că o să-ţi stea mai bine fără buze şi dinţi””

 1. domnule Badea, ca Dane nu’mi permit a zice, va felicit si eu pentru curajul de care datzi dovada, si de care nu stiu citzi dintre noi am fi in stare.
  in ce tzara din lumea asta tot scandalul legat de numirea celor 3 (trei) ministri de interne, pina s’a potrivit alegerea cu anumite ramificatzii ale mafiei, n’ar fi dus la un scandal monstru, ce’ar fi tzinut prima pagina luni de zile, nu ca la noi unde a fost doar un mieunat pe la coltzuri, ca nu te lasa politica trustului ? cu spurcaciunile astea de interlopi de cea mai joasa factura, cu sprijin politic la indivizi de aceeasi factura, nu stii niciodata daca mai apuci sa treci strada inca o data.
  va rog sa’mi permitetzi sa preiau amenintzarile si la mine pe blog.
  de altfel, ar fi nemaipomenit daca s’ar intimpla asta cu cit mai multe bloguri.
  pina la buldogi, ar fi si asta o mica masura de protectzie…

 2. @Niku

  Multumesc, asta e riscul meseriei. Multi dintre „pacientii” mei sunt, sau devin instantaneu, nervosi. N-am inteles niciodata de ce…

 3. felicitari pentru curaj si coloana vertebrala! daca ar exista mai multi jurnalisti ca dumneavoastra, presa ar mai avea o sansa..nu renuntati!

 4. Cred ca ar trebui sa facem tot posibilul sa facem acest blog cunoscut. Ca sa afle lumea in ce troaca de porci se invarte politica romaneasca.

 5. Domnule Dan Badea, va admir si va respect. Se pare ca mereu celor ce nu le convine ceva, trec la amenintari, dar toata lumea stie a cui arma este amenintarea si razbunarea. Pardon, nu toata lumea, ca ei (cei ce ameninta) la cat sunt de prosti nu vad lucrurile astea. Eu va doresc sa mergeti mai departe cu fruntea sus in ciuda amenintarilor primite. Felicitari pentru articole si luptati la fel ca cea mai buna echipa, GSPI ACVILA !!!

 6. felicitari si din partea mea, dar nu va bazati pe sesizarea prin blog. chit ca e mai inconfortabil, faceti plangere penala.

  dracu

 7. capsomani ca asta care fac pe masculii feroce in spatele anonimatului, suntem satui…mintea lui nu poate sa priceapa ca nu-i o confruntare in spatele blocului cu AN…aici esti ca si pe strada, putine lucruri se pot ascunde, insa am sa vad eu acum despre cine-i vorba, doar a lasat si urme…

  asa ca anonim (cu urme lasate), iti reamintesc ca…in conformitate cu CP-ul esti cam in culpa…sper sa ai barbatia de a spune aici ca a fost o eroare…

  Codul Penal Art. 193. – Amenintarea
  Fapta de a ameninta o persoanã cu sãvârsirea unei infractiuni sau a unei fapte pãgubitoare îndreptate împotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, dacã este de naturã sã o alarmeze, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendã, fãrã ca pedeapsa aplicatã sã poatã depãsi sanctiunea prevãzutã de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintãrii.
  Actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.

 8. Va inteleg frustrarea. Aceeasi frustrare ma incearca zilnic in momentul in care citesc presa centrala, in momentul in care persoane alese in functii inalte servesc mafiei „gulerelor albe”, a intereselor de partid, de grup si individuale. Sunt un tanar de 25 de ani si apreciez ceea ce faceti. Tot ce pot sa fac pentru dumneavoastra e sa trimit link-ul cu blogul dumneavoastra tuturor celor din lista mea de yahoo messenger cu rugamintea de a-l trimite mai departe. Ati mai castigat un sustinator de partea dumneavoastra. Mult succes in continuare!

Comentariile sunt închise.