Mitrea confirmă dezvăluirile mele: interlopii lui Vanghelie s-au hrănit de la popota Poliţiei Politice înfiinţate de Gelu Voican Voiculescu

Miron Mitrea a confirmat, astăzi, că mafia lui Vanghelie a penetrat la vârf Ministerul Administraţiei şi Internelor. Declaraţia lui Mitrea, conform căreia Marian Vanghelie (dreapta, foto:Semper Fidelis)  a primit acces în arhiva Poliţiei Politice din România,  adică a Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă – DGIPI, coroborată cu prezentarea demisiei de către şeful acestei caracatiţe informative (Gelu Drăjneanu foto stânga), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum şi cu ieşirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifică toate afirmaţiile de fond făcute de mine în grupajul „Mafia lui Vanghelie…”. Evident, e de aşteptat ca tonomatele plătite de mafioţi să iasă pe sticle şi să-l atace pe Mitrea, la ordin, pe motiv că s-a dat de partea naţiunii.
Iată un fragment din prezentarea de către Mediafax a afirmaţiilor lui Mitrea:

mitrea_vanghelie

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că crede că preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, „aşa cum a spus”, „are” arhiva fostului „Doi şi un sfert„, sau informaţii din aceasta.
El a fost întrebat, vineri dimineaţă, la Realitatea TV, dacă îşi menţine o afirmaţie făcută anterior la Realitatea FM, potrivit căreia Marian Vanghelie are arhiva DGIPI. Mitrea a explicat că a fost întrebat, la postul de radio, dacă Vanghelie deţine arhiva DGIPI . „Am spus că cred că da”, a declarat Mitrea, la Realitatea TV.

Mitrea a mai precizat că nu poate spune dacă Vanghelie chiar deţine întreaga arhivă, dar a apreciat că poate fi vorba de acces la informaţii din aceasta. El a spus că poate fi vorba de anumite casete, precizând că acest lucru poate fi înţeles chiar din unele afirmaţii publice ale liderului PSD Bucureşti Mitrea a mai spus că Vanghelie nu este singurul politician care are acces la informaţii din partea serviciilor secrete” (Mediafax)

În aceste condiţii, după ieşirea de la guvernare, reprezentanţii mafiei româneşti cu prelungiri răsăritene s-au refugiat exclusiv în Parlamentul României pe care îl domină şi de unde încercă să preia controlul tuturor pârghiilor societăţii româneşti.

Pentru a-l îndepărta pe Traian Băsescu, clanurile mafiote care controlează PSD şi PNL şi-au dat mâna şi sunt dispuse să facă şi să spună orice: au cumpărat cea mai mare parte a mass media româneşti cu „papagali” cu tot, îi controlează pe liderii de sindicat, deci controlează informaţia şi strada, au lansat campanii de manipulare la nivel naţional, susţinute de imbecili sau imbecilizaţi, precum apelul „Noi vrem respect!„, sau „Mişcarea de rezistenţă” şi pregătesc noi greve ca să-şi justifice lovitura de stat. Pentru că despre asta este vorba. Toată campania de manipulare plătită de Vîntu, Voiculescu şi Patriciu nu are altă finalitate.

Mai rămâne de văzut cât de lipsiţi de apărare sunt românii în faţa uriaşului val al dezinformării care a năvălit peste ei.

PS. Pentru cei care s-au născut mai târziu, reamintesc aici că DGIPI (UM 0968) este urmaşa celebrei „Doi şi un sfert” (UM 0215), singura structură postdecembristă născută cu scopul declarat de a obţine informaţii politice şi a le folosi pentru FSN, partidul lui Ion Iliescu din 1990. Înfiinţată de Gelu Voican Voiculescu în 1990, pe structura Securităţii Municipiului Bucureşti, „Doi şi un Sfert” a căpătat în ultimii 19 ani puteri discreţionare în domeniul informaţiilor şi a fost folosită în scopuri de poliţie politică.

©Dan Badea

10 comentarii la „Mitrea confirmă dezvăluirile mele: interlopii lui Vanghelie s-au hrănit de la popota Poliţiei Politice înfiinţate de Gelu Voican Voiculescu”

  1. D-le Badea, informatia inseamna putere (de-aia batalia lui vanghelie pentru DGIPI), iar investigatiile excelente ale dumneavoastra pot schimba ceva in tara asta praduita de mafioti..din pacate nu cunosc nivelul real de impact al anchetelor dumneavoastra la nivelul populatiei indobitocite de tonomate. Important e sa nu renuntati.

  2. Sa ne fereasca Dumnezeu. Ceea ce scrieti dumneavoastra sunt lucruri cutemuratoare. Tara asta a incaput pe mana unor criminali adevarati.

  3. De ce nu scoate casetele sa le arate poporului?
    Daca tot le are, sa faca un rezumat. Sa stim si noi,nu?

  4. incredibil cum un tigan incult ingenunchiaza oamenii in jurul lui cu amenintari si isi creeaza calea spre putere pe baza oamenilor fara pic de coloana vertebrala! tara de Q7 ce suntem!

  5. Imi pare rau, noi nu suntem o tara de Q7. Aceea este tara LOR. In tara lor Q7 ingenuncheaza absolut tot. Este aspiratia maxima. Intrebarea este ce putem face noi toti ceilalti sa mai reducem din aspiratii, sa devenim o idee mai pragmatici si sa infrangem tara lor.

  6. Da. Din pacate, cracatiţa mafiotă stapâneşte România. E trist, dar adevărat. Majoritatea celor care au condus şi conduc România nu au nimic în comun cu această ţară şi acest popor. Când vorbim de Ion Iliescu, G.V.Voiculescu, Petre Roman, T. Stolojan, M. Isărescu, E. Constantinescu, Traian Băsescu,A. Năstase, Tăriceanu, D Voiculescu, S.O. Vântu, Patriciu, Videanu, Blaga etc, vorbim de oameni care nu au nici cea mai mică intenţie de a contribui la dezuvoltarea economică a României şi bunăstarea poporului român. Toţi reprezintă antenele unor mafioţi internaţionali care stapânesc economia multor state. Din păcate, oamenii care ar putea să reprezinte poporul român nu au posiblitatea să intre pe scenă; ori nu sunt lăsaţi, ori nu au resursele necesare pentru a lupta cu mafioţii care au pus mana pe părghiile statului. Este foarte greu pentru popor, dar dacă mai doarme în somnul ignoranţei o merită..

Comentariile sunt închise.