Mafia politico-economico-mediatică a PSD-PNL

Mircea Geoana, presedintele PSD, sustine un discurs, in Bucuresti, miercuri, 21 mai 2008. Conducerea PSD s-a intalnit cu membrii si simpatizantii partidului. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO
Mircea Geoana, presedintele PSD, sustine un discurs, in Bucuresti, miercuri, 21 mai 2008. Conducerea PSD s-a intalnit cu membrii si simpatizantii partidului. (RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO)

Coaliţia anti-Băsescu a creat şi consolidat, în ultimii ani, o imensă maşină de propagandă mediatică al cărei unic scop este acela de a-şi impune reprezentantul în fotoliul de la Cotroceni. Cum singurul mod prin care se poate realiza aceasta este scrutinul popular, mafia PSD-PNL s-a mobilizat în cea mai complexă operaţiune de manipulare a opiniei publice folosind, în acest scop, mass- media controlate precum şi sute de jurnalişti plătiţi pentru a executa ordinele mogulilor. Au fost aruncate în luptă posturi de televiziune, ziare, posturi de radio etc.
Au fost cumpăraţi lideri de sindicat şi folosiţi pe post de instigatori publici capabili să scoată în stradă, pe motive inventate sau populiste, mase mari de oameni care să creeze tensiuni şi false probleme, toate în scopul de a canaliza ura populaţiei împotriva lui Traian Băsescu. În timp ce mass- media au fost concentrate pe atacul constant împotriva „inamicului public” nr.1 al mafiei, baronii locali au prosperat prin hoţii inimaginabile ocolite de ochii jurnaliştilor vânduţi. Anii din urmă, în care PNL şi PSD au cântat aceeaşi melodie preluată întocmai de coriştii mass- media, au scos în faţă mafia transpartinică şi bicefală structurată pe cele două coloane coordonate de Viorel Hrebenciuc şi reprezentate de Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

Fiecare a adunat în jurul său indivizi lipsiţi de scrupule care au penetrat toate structurile statului în scopul de a controla tot ce are legătură cu „inamicul public”. Unii s-au concentrat în jurul lui Vanghelie, iar ceilaţi în jurul lui Patriciu. Majoritatea celor aflaţi în staff-ul propagandistic al lui Antonescu s-a aflat pe statul de plată al Fundaţiei ILI a lui Dinu Patriciu. Păpuşarii celor două marionete, Geoană şi Antonescu, sunt reprezentaţi de Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu şi Dinu Patriciu.

mafia psd_pnl

Această construcţie diversionistă este reprezentată, grafic, în schema alăturată. Cum se observă, toată această maşinărie pare că se prăbuşeşte peste cetăţeanul de rând a cărui singură legătură cu realitatea politică se face prin intermediul presei controlate în proporţie covârşitoare de mafia politico-financiară PSD-PNL, presă care se interpune ca un paravan imens între populaţie şi manipulatori. Mai există totuşi speranţa că românii nu se vor lăsa păcăliţi într-o proporţie care să permită mafioţilor să preia controlul ultimei redute neatinse de corupţia endemică, Preşedinţia României.

Dan Badea

11 comentarii la „Mafia politico-economico-mediatică a PSD-PNL”

 1. FELICITÄRI DOMNULE,

  faceti un mare bine romanilor, sper sä inteleagä

  eforturile d-voastre si adevärul.

  multumuri.

 2. @ Dan Badea

  Excelenta ideea!
  Domnule Badea, omul de rand pana nu VEDE schita mafiei nu INTELEGE.

  Buna idee ati avut cu aceasta schita!
  Este realizata perfect, dupa culori, persoane, inclusiv pozitia fiecarei persoane in plan, sagetile, totul este excelent pozitionat.
  Buna treaba ati facut!!

 3. Dar ce facem noi, care platim tvr, adica peste 50 la suta din populatie, cea care a ales presedintele, si care constata ca asta-seara, la Berlin, la caderea Zidului Berlinului nu a existat presedintele Romaniei, singurul sef de stat care a condamnat oficial comunismul! Intr-un grupaj de un sfert de ora (15 minute!) nu s-a pomenit macar ca printre participanti la manifestari se afla si seful statului roman! Normal ar fi sa nu mai platim abonamentul, pentru ca noi vrem informatie publica, pe banii nostri!

 4. excelent articol… elocvent succint si la obiect.
  I-as adauga insa la ziaristi si pe Dinescu, CTP si pe Tanase, la politicieni pe neo-comunistii tineri gen Olguta Vasilescu, Ponta, Olteanu, Gorghiu&co. si la grupuri de presiune ONG-urile cu prefaudarea.

 5. CRED CA ACEST TABLOU AR TREBUI COMPLECTAT SI CU.CTP M DINESCU HUREZEANU.LA PLITICIENI O VASILESCU V PONTA B OLTEANU SIMULTI ALTI TINERI POLITICIENI.AS SUGERA SA FIE MARIT INRAMAT SI POSTAT IN PIATA UNIVERSITATI SA VADA ROMINI CINE NE CONDUCE

 6. Asa cu schita în fata sa, orice român cu simt civic, va sti sa face alegerea cea buna. Trebuie neaparat tiparit în milioane de exemplare si distribuit întregii tari. Asa, tot omul va întelege cu adevarat, ceea ce poate banuia, dar tot nu era sigur, de ce sunt în stare acesti nemernici.

 7. De mult cautam o sinteza …
  Excelent. Am aflat de la Roncea ca este un sait Badea. Felicitari.

Comentariile sunt închise.