Gafă incredibilă: Geoană a recunoscut că l-a vizitat pe Vîntu, în noaptea de 2/3 decembrie, la domiciliul său din str. Paris (UPDATE)

Mircea Geoană şi Sorin Vîntu sunt disperaţi. Primul că pierde alegerile, celălalt că-şi pierde libertatea

UPDATE: Sorin Vîntu a minţit în direct la RTV, postul său de televiziune, când a spus că s-a întâlnit cu Băsescu într-o parcare. El a intervenit în direct la Realitatea TV şi a afirmat că Mircea Geoană l-a vizitat la domiciliu, în noaptea de 2/3 decembrie, pentru a se relaxa, deoarece era încordat. A mai spus că nu i-a dat lui Geoană nici un leu şi nici nu l-a sprijinit mediatic. A recunoscut că e prieten cu Mircea Geoană de patru ani. 
Mai mult, el a afirmat şi că s-a întâlnit cu Traian Băsescu în campania electorală din 2004, într-o parcare din Tîncăbeşti, la ora 3 dimineaţa. Declaraţia referitoare la Traian Băsescu este însă falsă. Cei doi fixaseră, într-adevăr, o întâlnire pentru a purta o discuţie, în locul amintit de SOV, numai că Traian Băsescu însoţit de Cozmin Guşă a refuzat, în ultimul moment, să mai participe la întâlnirea cu Vîntu. De ce a minţit Vîntu? Simte că i se prăbuşeşte castelul de nisip? E, oricum, pentru prima oară când el încercă, la scenă deschisă, să atace pe cineva. Iar acel cineva este Băsescu.

La confruntarea finală pentru alegerile prezidenţiale, cu Traian Băsescu, Mircea Geoană a recunoscut că în noaptea de 2/3 decembrie a fost acasă la Sorin Ovidiu Vântu. Să fii candidat la preşedinţia României şi să mergi în miez de noapte acasă la unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din ţara asta, dar şi din estul Europei, e o gafă imensă.

Dacă până acum avea şanse mici să devină preşedinte al României, Geoană are acum şanse şi mai mici. Asta pentru că tocmai a pierdut voturile a peste 300.000 de români care au fost escrocaţi de maşina de furat bani a lui SOV.

GEOANĂ îi bate lui VÎNTU în uşă!...
GEOANĂ îi bate lui VÎNTU în uşă!…

Motivul vizitei este necunoscut, dar Traian Băsescu l-a pus în legătură cu arestarea lui Nicolae Popa, cel care a operat în numele lui Sorin Vîntu cu fondurile FNI, cel care a investit în numele şefului său şi care a scos, tot în numele şefului, sume imense de bani de la FNI. Asta l-a determinat pe Turcescu, moderatorul confruntării dar şi angajatul lui Vîntu, să-l întrerupă pe Traian Băsescu pentru ca acesta să nu continue dezvăluirea amănuntelor legate de infractorul Nicolae Popa şi cârdăşia lui cu Sorin Ovidiu Vîntu. Turcescu este unul dintre răsfăţaţii imperiului media al lui Vîntu, un îmbogăţit suspect de rapid şi care-i datorează totul mogulului.

sorin_ovidiu_vintu

Vizita de azi noapte a lui Geoană la domiciliul lui Vîntu din strada Paris, ar putea avea însă legătură şi cu dezbaterea televizată dintre cei doi finalişti ai campaniei prezidenţiale, Geoană find disperat de scăderea sa în sondaje. Este posibil ca Vîntu să-l fi asigurat că va fi menajat în cadrul dezbaterii sau, cine ştie?, chiar să-i fi pus la dispoziţie întrebările ce urmau a fi rostite, o zi mai târziu,  de angajatul său. Nu în ultimul rând, este posibil ca Vîntu să-i fi promis lui Geoană susţinere mediatică pe ultima sută de metri, cerând în schimb protecţie în faţa justiţiei în cazul în care vor apărea elemente noi după arestarea paravanului Nicolae Popa.
Astăzi 3 decembrie, presa a semnalat ciudăţenia de la miezul nopţii de 2-3 decembrie, numai că nici Geoană, nici Vîntu nu a confirmat-o.
Referitor la jurământul din final, Geoană a jurat strâmb. Altfel nu se explică de ce a fost de câteva ori împreună cu SOV, fie în Delta Dunării, fie la domiciliul mogulului din str Paris. Geoană este un paravan pentru Voiculescu, Patriciu, Vîntu sau alţi oameni de afaceri care şi-au construit imperiile prin furt sau trafic de influenţă.

După dezbaterea televizată din seara de 3 decembrie, sunt convins că Traian Băsescu va câştiga alegerile prezidenţiale.

După confruntarea finaliştilor, televiziunea lui Vîntu s-a dedicat reparării gafelor lui Geoană. S-au folosit tonomate celebre cum sunt Adrian Ursu şi colega de manipulare al cărei nume nu l-am reţinut niciodată, măscarici precum latifundiarul măscărici Dinescu, dar şi ingineri exaltaţi precum CTP. Prea târziu însă. Orice-ar face, faptul s-a petrecut: Vîntu l-a chemat la ordine, după miezul nopţii, pe prezidenţiabilul Geoană.

Şi „Prostănacul” s-a dus.

Dan Badea

9 comentarii la „Gafă incredibilă: Geoană a recunoscut că l-a vizitat pe Vîntu, în noaptea de 2/3 decembrie, la domiciliul său din str. Paris (UPDATE)”

 1. Asta e diferenta intre Traian Basescu si restul.
  Din punctul meu de vedere domnul presedinte a fost clar peste Geoana.

 2. Dane, fotbalul se joaca pe goluri si alegerile pe VOTURI! In ambele cazuri conteaza cine inscrie si nu cine este mai bun…dar ar fi atit de trist ca la 20 de ani de la revolutie cei mai scirbosi dintre ei sa conduca tara…insa nu imposibil. Sa auzim de bine.

 3. @anonim
  …fotbalul se mai joaca si cu capatanile voastre daca intindeti coarda foarte mult. Are si rabdarea romanilor niste limite. Ati ajuns la maxim, daca treceti peste asta o sa va para rau ca nu v-ati oprit la timp.
  Basescu are stofa de conducator. Gioana este doar un paravan inventat de hoasca kaghebista ilici pentru a masca furataciunilor facute de mafioti.

 4. Salut, Dan!
  Vezi sa nu uiti sa corectezi postarea ta „inspirata” de Emilia Sercan. Geoana a fost in prima sa vizita la Moscova insotit de SPP. Probabil n-ai avut timp sa citesti articolul nostru de ieri intitulat „A treia vizita a lui Geoana la Moscova”, unde se ofera si informatii.

 5. La ora 20,54, pe Antena 3, la emisiunea Alexandrei Stoicescu, presedintele ANI, Catalin Macovei, a spus exact, raspunzind la o intrebare legata de presiuni: Cit timp am fost procuror pna si apoi dna nu am avut nicio presiune de la vreu om politic sau de la un sef ierarhic superior! In schimb, de cind sunt presedinte la ANI un consilier al unui presedinte al unei camere a Parlamentului mi-a spus ca voi fi pastrat in functie daca nu dau curs dosarelor privind averile presedintelui camerei respective si cumnatului acestuia, presedinte al consiliului de administratie al unei banci de stat. Floriana Jucan, invitata permanent la emisiunea asta, a intrebat despre ce presedinte este vorba („Nu il spun, dar am dovezi”), marele Alistar a sarit si el, dar pentru ca mai era un minut de emisiune bomba a fost lansata fara putinta de intoarcere! Ar trebui sa se stie peste tot, eu nu am prins decit acest final din emisiune, dar parea destul de ciudat organizata tocmai astazi, vorbindu-se de justitie si imixtiuni in justitie. Oricum, Macovei e foarte tare!!!

Comentariile sunt închise.