Roşca Stănescu, emisarul diversionist din Asia de Sud-Est

Reluarea dezinformării lansate anul trecut de Sorin Roşca Stănescu, privind implicarea lui Mircea Băsescu într-o operaţiune inventată cu trafic de muniţie către Angola, are un tâlc ce poate fi desluşit de oricine cunoaşte următoarele aserţiuni:

1. Povestea a fost inventată cap-coadă de Sorin Roşca Stănescu, personaj care a devenit multimilionar în euro prin campanii mincinoase de acelaşi tip; tot Roşca Stănescu a lansat pe blogul personal dezinformarea amintită, ţinta fiind fratele lui Mircea Băsescu, Traian.

2. După ce Traian Băsescu a câştigat alegerile, Sorin Roşca Stănescu a plecat pentru o perioadă mai lungă de timp, într-o vacanţă în sud-estul Asiei, el recunoscând chiar, pe 30 decembrie 2009, că a străbătut Vietnamul de la nord la sud.

3. În nord-estul Vietnamului se află Taiwan, iar în sud Indonezia.
srs_asia de sud est

4. În capitala Indoneziei se află reţinut Nicolae Popa, interfaţa oficială a lui Sorin Ovidiu Vîntu în afacerile FNI şi BID. Nicolae Popa era, la data vizitei lui SRS, reţinut de autorităţile indoneziene.

5. În capitala Taiwan-ului, Tai-Pei, se află revista Next în care a apărut, ieri, rezumatul materialului publicat de Sorin Roşca Stănescu pe blogul său.

taiwan

6. Sorin Roşca Stănescu a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Sorin Ovidiu Vîntu în campania de tip mafiot îndreptată împotriva preşedintelui şi candidatului Traian Băsescu, dar şi a instituţiilor fundamentale ale statului român.

7. Sorin Roşca Stănescu a intervenit ieri la Antena 3 şi a declarat că urmăreşte şi el cu interes ceea ce se întâmplă în Taiwan, dar că „nu are informaţii privind exportarea armelor în Taiwan”. Pentru prima dată în viaţa lui, SRS pare neinformat şi face pe prostul.

8. Traian Băsescu, ţinta dezinormării lansate de SRS, este noul preşedinte al României, Sorin Roşca Stănescu este inculpat în dosarul Patriciu, iar Sorin Vîntu este disperat de potenţialele dezvăluiri ale lui Nicolae Popa.

vantu catuse

9. Cu un preşedinte jucător, Justiţia va fi obligată, cel puţin în următorii cinci ani, să se ocupe şi de „clienţi” de tip SRS şi SOV.

10. Sorin Ovidiu Vîntu îşi permite să cumpere un ziarist de la orice revistă din Taiwan, iar Sorin Roşca Stănescu ştie cum se face asta.

Concluzia este evidentă pentru oricine a absolvit liceul.

© Dan Badea

7 comentarii la „Roşca Stănescu, emisarul diversionist din Asia de Sud-Est”

 1. mare japita srs asta!! imi aduc aminte cind s-a sinucis baiatul lui,srs nu a avut nici o greata sa se intoarca in tara din concediu,era cu mogulii pe alte meleaguri.i-am urmarit reactia cind s-a intors si a aparut la tv, nu arata nici un pic de suferinta sau amaraciune.se vede ca e calit la baneasa,totusi astept sa-i vina cineva de hac!

 2. acest nenorocit sr STÄNESCU, este viermele ordinar , ce scuipä otravä, nu a inteles cä
  este autorul moral a mortii fiului lui????

  CU SIGURANTÄ A FOST TRIMES DE VANTU; SÄ CAUTE SÄ INPIEDICE EXTRÄDAREA,sä mituiascä, etc.

  aceastä ciumä rosca, cu toate gradele lui,
  va cädea in capcanä.

 3. cat mai poate infectia de rosca, sä zburde
  nepedepsit.?
  se stie cä el si altii ca el, au comandat in presa sträinä articole.

  nenorocitii astia , sunt dusmanii romaniei.

 4. un diversionist care face totul pentru a crea o imagine negativa Romaniei! am vazut si eu stirea si am scris o postare pe tema asta.

 5. Concluzia e ca platesc impozite si intretin un stat care pentru neamul basescu e muma si pentru sponsorii interesati ai politrucilor e ciuma.

Comentariile sunt închise.