Şantajistul Bogdan Chirieac, la masă cu ministrul Sebastian Vlădescu

Ministrul sebastian Vladescu alaturi la o cafea cu Chirieac. Bogdan Chirieac.
Ministrul Sebastian Vladescu alaturi la o cafea cu santajistul Chirieac. Bogdan Chirieac.

Ministrul Sebastian Vlădescu s-a întâlnit aseară, 27 martie, pe terasa Ambiance Caffe din Dorobanţi, cu şantajistul Bogdan Chirieac – zis şi „Pielea Pu…i„.
Cei doi au avut o discuţie destul de relaxată, condimentată şi de intervenţiile junei însoţitoare a fostului jurnalist de la Adevărul şi Gândul.

După ce a fost direct implicat, alături de Sorin Roşca Stănescu, în afacerea de şantaj la adresa şefului ANI, Chirieac a fost excomunicat din breasla jurnaliştilor, însă el a fost recuperat rapid de Sorin Ovidiu Vîntu.

Cum Vîntu are mari probleme cu fiscul, una dintre ele fiind celebra rambursare ilegală a unui TVA de peste de 60 milioane euro,  este posibil ca mogulul să-l fi trimis pe Chirieac la o discuţie împăciuitoare cu ministrul Finanţelor.

La fel, însă, este posibil ca şantajistul Chirieac însuşi să pună la cale o nouă afacere cu Vlădescu. Indiferent de subiectele abordate, cei doi s-au despărţit, la finalul întâlnirii, ca doi vechi amici. Vlădescu a plecat singur cu Passatul sau, iar Chireac s-a retras discret cu juna sa escortă feminină.

Iată, mai jos, câteva dintre imaginile surprinse la terasa Ambiance Caffe, pe 27 martie 2010, de un paparazzo de la saptamanalul Atac la persoană (Victor N. Bogdan).

vladescu 020

 Sebastian Vlădescu şi Bogdan Chirieac discută despre neamurile lor cu cefe roşii
vladescu 022
 Apare juna lui Bogdan Chirieac şi se îndreaptă către locul dezbaterilor politico-financiare. Dincolo de copac se iţeşte faţa şantajistului de presă.
vladescu 027
Vlădescu nu pare convins de propunere…Calculează atent marimea comisionului.

vladescu 029

Înţelegerea a fost parafată.
vladescu 048
 Subiecţii părăsesc locul faptei. Ca să nu fie surprinşi de paparazzi, cei doi decid să iasă separat.
vladescu 052
 Întâi iese Chirieac cu juna
vladescu 053
 Cei doi sunt foarte apropiaţi unul de altul
vladescu 066
După exact două minute, Vlădescu ajunge şi el la limuzina parcată în apropiere. S-a destrăbălat destul. De luni, patria are din nou nevoie de serviciile sale.
29 martie 2010
Dan Badea

8 comentarii la „Şantajistul Bogdan Chirieac, la masă cu ministrul Sebastian Vlădescu”

 1. Un neam, bolnav cronic! Doar o adevarata revolutie ne poate salva, dar din pacate nu are cine sa o faca.

 2. Cum o fi ajuns asta ministru de finante… de fapt cum o fi ajuns in guvern?
  Toata lumea stie de vechile lui afaceri, facute cu ministerul de finante, in materie de programe IT…
  Un mizerabil, un contabil de 2 lei, pus sa ne ia pielea, in timp ce el face afaceri oneroase cu statul. Oare Boc stie si n-are ce face? Sau nu stie si atunci e si mai grav?

 3. @ anonim 20:45

  Imbecilul asta NU TREBUIA SA AJUNGA INCA O DATA IN GUVERN!!!!

  Cum l-o fi prostit pe Boc?

 4. mai baieti. chiar nu ati inteles ca toti sunt la fel. masoni, iluminati securisti si alte servicii bagate adanc in subcontientul populatiei? si toti stati sa va minunati intrebandu-va ce se intampla, nu…..
  Bravo, ne meritam soarta…

 5. Daca cineva poate sa-mi arate clar si sa demonstreaza cu fapte: Cine a facut ceva bun intr-un Guvern, cae a fost efectul benefic asupra economiei si asupra bunastarii cetatenilor, pe termen lung, astept cu nerabdare! Restul e cancan, ne pierdem timpul cu prostii, timpul trece si nu iarta, saracia se stabilizeaza si prapastia se adanceste in fiecare clipa, ora, zi, an! asta e directia sigura pe care o urmam, ptre ca nu vedem clar ce ne trebuie de fapt, cu cine trebuie sa facem ceva bun si care este programul fixat, planificarea si obiectivele clare, peste care nimeni nu trece? de aceea se baga in fata cele mai jalnice figuri, repetentii clasei de altadata si paraciosii, ajunsi acum dobitocii, tradatorii si impostorii care ne sfideaza prin crapatura geamului limuzinei, prin nelipsitele lentile fumurii ale ochelarilor de soare, parca lipiti cu prenadez pe ochi sau pe frunte! s-au bagat la furat si dau la pace cu oricine le da sau le promite bani multi, prin orice metode , nu conteaza de unde provin, bani sa fie, cat mai multi! acestia sunt viermii care colcaie ca un blestem pe umerii cetatenilor onesti, capabili si saraci de le este rusine sa mai intre intr-un magazin mai rasarit un pic! asta este imaginea zilei si de ea nu scapam de 20 de ani! Deci nu cred ca ne meritam soarta asta ci poate vine ziua trezirii din acest cosmar , eu cred in asta si am mare incredere in bunul simt si inteligenta majoritatii romanilor; au demonstrat asta de nenumarate ori, culmea cu succes catre alte tari avansate! deci se poate cu siguranta; ce ne lipseste? simplu: UNIREA, SOLIDARITATEA SI CURAJUL DE A REFUZA ORICE FACE RAU, IMEDIAT SI DEFINITIV! si evident, in fiecare zi !!! fara mila si fara iertare pentru nici o hotie, coruptie , minciuna , frauda, abuz sau nepasare in functia pe care i-o plateste bugetul cetateanului! cam asta ar fi un punct de plecare.

Comentariile sunt închise.