De ce mor, unul după altul, administratorii lui Răzvan Petrovici?

petrovici

Gheorghe (Geo) Buruiană, fostul administrator statutar Univers’All Trading, societate din Reţeaua Univers’All, devalizată de active şi falimentată de Răzvan Petrovici, a completat, pe 16 aprilie, seria neagră a deceselor administratorilor din firmele cunoscutului om de afaceri crestat pe faţă cu şişul (foto dreapta). El este cea de-a patra victimă a unor accidente aparent stupide în care au fost implicaţi subordonaţii lui Răzvan Petrovici.

Reţeaua Univers’All, printre administratorii căreia a fost şi Geo Buruiană, a ţepuit cu aproape 20 de milioane de euro aproximativ 500 de firme de top din România printre care sunt Coca Cola, Procter & Gambel, Dr. Oetker, Elgeka-Ferfelis, Danone, Avicola Calarasi, Elite etc. etc. şi are numeroase procese pe rol (vezi detalii)

money

Cum aproape toate societăţile grupului Petrovici au acţionari în paradisuri fiscale, fondurile sustrase au fost scoase de mult din ţară.

O altă firmă a grupului Petrovici, Tichet Plus Services SRL, este deţinută azi, oficial, de un offshore, QUICK & SMART TRADING LTD şi este administrată de Cristinel Vasile Petcu. Datorită afacerilor în care a fost implicată, firma şi-a schimbat de două ori numele. Astfel, ea s-a numit iniţial  GFS Services România, apoi Q & S Distribution SRL, iar în final Tichet Plus Services SRL.

În mod suspect însă, administratorii folosiţi în firmele Univers’All Trading şi Tichet Plus Services SRL, legate ombilical una de alta, au început să moară în accidente stupide. Numărul lor a ajuns, saptămâna trecută, la patru. Iată, mai jos, descrierea pe scurt a coincidenţelor mortale din imediata apropiere a lui Răzvan Petrovici.

Primul: Sinucidere sau omor pe motive financiar contabile

mafia

7 iunie 2006, Constanţa. Bogdan Stavre, 30 ani, directorul economic al Univers’all Trading Romania SRL, patronată de grupul Răzvan Petrovici,  moare în conditii suspecte, fiind găsit în comă pe caldarâmul din spatele blocului. Se aruncase, sau fusese aruncat, de la etajul 3 al blocului în care locuia. Avea să moară doua zile mai târziu, fără a se mai trezi din comă, la spitalul Floreasca din Capitală. „Sunt convins ca fiul meu a fost omorat de capii mafiei de la Univers’All. Primul telefon pe care l-a primit a fost menit sa verifice daca e acasa, iar al doilea sa il scoata din casa pentru ca asasinii platiti sa poata pune mana pe el” –  a declarat tatăl lui Bogdan (foto dreapta). Ultima preocupare a lui Bogdan Stavre era unde şi cum dispăruseră două miliarde de lei din contabilitatea firmei lui Petrovici. Pe de altă parte, îi tot spunea mamei sale că nu ştie unde se scurg banii din Univers’All. O reconstituire a mortii acestuia contrazice ancheta politiei care concluzionează că s-ar fi sinucis. Doi agenţi de ordine publică, ulterior daţi în judecată de familia victimei, au distrus probele de la locul accidentului, iar autorităţile aumers din start pe varianta sinuciderii fară să facă vreo investigaţie. Ulterior însă, conform presei, un poliţist de la serviciul Investigaţii Criminale ar fi susţinut că moartea lui Bogdan Stavre e suspectă, considerând-o nu sinucidere ci omor pe motive financiar contabile. Cazul este, încă, neelucidat.

Al doilea: Proprietarul din acte moare carbonizat

elicopter Onica paulian

19 octombrie 2007, Berteşti Ialomiţa. Paulian Onică (36 de ani), proprietarul din acte al firmei Tichet Plus Services, deţinută de grupul Petrovici, moare carbonizat după ce elicopterul în care se afla a luat foc şi s-a prăbuşit. Motivul oficial: condiţii meteorologice nefavorabile. Alături de Paulian Onică a murit şi pilotul Costică Ardeleanu (53 de ani şi 7000 de ore de zbor). Onică avea la el suma de 200.000 de Euro ce reprezenta contravaloarea contractului care urma să fie încheiat cu un investitor din Tulcea pentru instalaţii eoliene. Când a murit era, pe hartie cel putin, atât proprietarul TPS, cat si al unui imobil al lui Petrovici din Monaco, sustine o sursa din imediata apropiere a acestuia. Fara a dispune de niciun certificat de deces, pana la ora 16:00 a zilei decesului, în urma unei şedinţe cu uşile închise la care au luat parte Răzvan Petrovici, Gheorghe Buruiană, Nona Onica (sotia lui Paulian) şi Romulus Dănăilă (directorul de operaţiuni al Tichet Plus Services), directorul TPS a fost schimbat. În aceeaşi zi, un miliard de lei a fost retras din conturile TPS- sub pretextul folosirii lor la înmormântarea lui Paulian Onica, însă familia decedatului nu a primit niciun ban pentru cheltuielile înmormântării. Legiştii n-au constatat nimic suspect.

Al treilea: Directorul de operaţiuni zboară peste pod. Şi moare

2008, şase luni mai târziu, într-o localitate apropiată de Berteşti Ialomiţa. Romulus Dănăilă, directorul de operaţiuni al Tichet Plus Services, moare după ce autoturismul cu care se întorcea de la mare se prăbuşeşte de pe un pod. Nu au existat urme de frânare, şoferul nu era beat şi era cunoscut ca fiind foarte prudent la volan. Cazul nu a fost mediatizat.

Al patrulea: Omul nr.2 al lui Petrovici moare electrocutat cu undiţa, la pescuit

electrocutat la pescuit

Vineri 16 aprilie 2010, Ialomiţa. Gheorghe Buruiană, administratorul de facto al Tichet Plus Services şi de drept al Univers’All Trading Romania, precum şi mâna dreaptă a lui Răzvan Petrovici în majoritatea firmelor sale, moare la o banală partidă de pescuit. Aflat pe o platformă de beton, el ar fi aruncat undiţa care ar fi atins nişte fire de înaltă tensiune şi, astfel, s-ar fi electrocutat mortal. Duminică 18 aprilie a fost deja înmormântat în mare grabă. Şi de această dată a fost vorba de un accident. Varianta prezentată (electrocutare la pescuit) este cea aflată pe surse, deoarece cazul nu a fost mediatizat.

Next: actualul administrator s-a accidentat, joi, la Cluj

Joi 22 aprilie 2010, Cluj. Administratorul din scripte al Tichet Plus Services, Cristinel Petcu, a avut un accident de maşină în judeţul Cluj. Conform unor informaţii de ultimă oră el este în afara oricărui pericol, accidentul fiind unul minor. I s-au rupt, adică, doar nişte oase. Deocamdată.

Dan Badea

87 de comentarii la „De ce mor, unul după altul, administratorii lui Răzvan Petrovici?”

 1. „doar niste oase”????????
  „deocamdata” ?????????????
  Tu transpui in cuvinte temerea multora. Dar esti atat de cinic!

 2. Oamenii astia au murit la….autopsie,iar proprietarul PETROVICI este frate de obiceiuri cu sergiu bahaian – de ce nimeni nu trage de funie sa auda unde zdrangane lantul – in politie, procuratura, politica sau servicii secrete ?

 3. Pe Romulus l-am cunoscut bine, era baiat bun.Mi-e teama ca a murit pentru ca isi schimbase autovehiculul chiar inainte de accident, marca celebra recent pentru ca si-a rechemat milioane de unitati inapoi in service.

 4. toate sunt doar niste aberatii, niste supozitii si scenarii fabulate de niste necunoscatori…din exterior pare ca ceva se leaga si mai ales in mintea unor oameni de presa care sufera de scenarita cronica….mai bine va informati inainte de a face asemenea afirmatii publice pentru ca nu cunoasteti durerea oamenilor implicati

 5. Mortile acelor oameni nu au fost orchestrate de cineva (e.g. Razvan Petrovici) sau de vreun locotenent de-al sau….! Sunt pur si simplu niste intamplari nefericite…au murit, din pacate, oameni tineri, care insa reusisera de cativa ani sa se stabilizeze finaciar, adica se devina bazati, cum se spune…..un fost angajat din grup…

 6. dan badea, esti…pe langa subiect.Nu stiu cine iti „ciripeste” tie cate ceva, dar esti total dezinformat. Observ cum tu „constati si compari” niste lucruri inexistente. Tu vorbesti de niste evenimente tragice care s-au intamplat, apoi adaugi minciuni, care sa lege cumva lucrurile si sa-ti iasa tie „socoteala”. Cum e viata ta???? Se traieste bine din MINCIUNA????

 7. nu e coane asa, nu se leaga, zici prost. Din comoditate sau din prostie nu te informezi?

 8. @ Anonim (16:35)
  E posibil sa fiu pe lânga subiect, ca de aia imi şi pun întrebari, dar ma tem ca tu ai fost lânga „subiecţi”.

  Faptul ca nu stii cine imi „ciripeste” inseamna ca sistemul de supravaghere audio+video, instaurat la un moment dat în intreaga retea Univers’All, n-a dat rezultatele dorite.

  Ai un jeton de la mine daca-mi spui care dintre ultimii administratori morti (intamplator, evident), a fost amenintat cu moartea si a facut deja plangere la politie cu putin timp inainte sa moara.

  Pana atunci insa, joc de glezne si fii cu ochii pe blogul asta ca or sa apara surprize.

 9. @Anonim (17:51)

  Spune tu atunci cum e, conasule! Cum iti explici ca in patru ani au murit exact patru administratori ai lui Petrovici? Da/mi un singur caz asemanator si eu ma las de meserie. Unul singur, in lume. Sa moara patru, unul dupa altul, de moarte violenta si de la aceeasi firma. Eu refuz sa ma gandesc la vreun bahaian, dar stiu ca probabilitatea de a se intample asa ceva este enorm de mica. Pentru mintea ta, probabilitatea asta e cu mult mai mica decat aceea de a castiga la 6 din 49.

  Prin urmare, coane, e groasa.

 10. Am vazut ca un ins se intereseaza de anumite informatii, eu cred ca nu este un anonim oarecare si unul pe care nu-l prea bucura aceste amanunte ,poate mai „accidenteaza intamplator” pe cineva.Domnule anonim eu personal i-am cunoscut pe toti cei” accidentati in mintea domnului Badea” asa cum spui dumneata, dar eu personal i-am cunoscut pe toti acesti baieti minunati chiar si pe acest Petovici si surpriza si el ma cunoaste pe mine dar nu banuieste ca mata blanda zgarie adinc.Spun i-am cunoscut si m-au cunoscut foarte bine, aveau mare incredre in mine si eu stiu care dintre ei au facut plangere la politie si multe altele pe care voi nici nu le banuiti. Cand voi avea toate dovezile de care am nevoie peste capul lui Petrovici vor cadea ca o ghilotina si-l va reteza. Acest individ nu v-a ajunge la mine cu toti securistii din dotare ai lui nasul mare pentru ca nici in visele lui nu se va gandi la mine.Sa tina mint totusi un proverb acest Petrovici: „BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE”, pe mine nu ma poate (accidenta )pentru ca nu am si nu am avut niciodata incredere in derbedei.Deocamdata tot un anonim ,dar ve-ti avea curiozitatea satisfacuta foarte curand referitor la identitatea mea ,mai anonimule .

  1. sunt mama lui bogdan si astept,nu doresc sa mor,PANA CAND CEI VINOVATI VOR IESI LA IVEALA SI-SI VOR PRIMI PEDEAPSA. ACEST CRIMINAL SE INVARTE IN TOATE CERCURILE POLITICE SI MAI ARE SI NEOBRAZAREA SA DEA LECTII DE ECONOMIE DE PIATA LA TV.

 11. mai sapa Badea…mai e mult pana la fund. si apropo se stie ca Petcu a si omorat un om? de 32 ani? care avea un copil de 4 ani pe care nu o msa-l mai v ada niciodatata CRESCAND? sau asta e irelevant? e doar politica?credeam ca faci investigatie…ia vezi ce e la cj>>>

 12. si faptul ca Petcu a omorat un om e tot mana lui Petrovici..? hai nu ma lasi poate il legati cumva si pe omul asta in scenariu…Puteti face si un film sau sa scrieti o carte…ar fi interesant…Nu zic ca in parte nu ar fi un sambure de adevar dar la ce ai putut afirma mai sus…sa legi toate aceste lucruri de un singur om…e cale lunga…Nu stiu multe detalii ale tuturor mortilor…dar sunt multe care nu se leaga..doar daca privesti din exterior…Dumnezeu sa-l ierte!!! A fost un baiat de aur…dar Romulus in afara ca isi schimbase recent masina…era extrem de obosit cand se intorcea de la parinti de acasa spre Bucuresti….si urme de alcool stiu ca avea in sange…asa ca moartea lui nu are cum sa fie suspecta…plus ca cine il cunostea stie ca avea mania vitezei…Ultima moarte al lui Geo…iar ai tras-o tata de par…erau prea multi martori de platit ca sa taca daca era inscenata…si faptul ca a atins sarmele de inalta tensiune chiar a devenit in ultimul timp…o moarte banala nu suspecta…Cristi normal ca afcut accident…Geo ii era unul din cei mai buni prieteni…chiar nu ati fi acfectati daca vi s-ar intampla ceva de genul asta?!! Cine vorbeste de afara poate sa spuna multe…Astept cu interes detaliile pe care se pare ca ni le va arata….anonimus care se lauda cu dezvaluiri incendiare….sunt curioasa chiar….s-ar putea sa spuna lucruri din interior…sper doar sa nu fie subiectiv…sa fie doar o rafuiala a orgoliilor…pe cand domnule Badea ghicitorile dumitale au multe lipsuri…asa ca mai afla date…pentru ecuatii..

 13. AAA si sa nu uit…TichetPlus Services este vanduta de un an catre portofoliul Cheque Dejeuner…offf…temele astea!!!

 14. temele cui? draga doamna? cu siguranta observatiile tale sunt „obiective”…ce e important e adevarul..e faptul ca….niciunul dintre voi cei care „bazaiti” pe langa distinsul „domn”(ciudat imi vine in minte apelativul javra, scuze involuntar :D) Petrovici, nu aveti idee de cat de mult profita el de pe urma fraierilor ca voi, care isi irosesc viata in firmele lui, uitand ca aveti copii, soti/ sotii si familii…e trist…asta e ceea ce ar trebui sa va intrebati…poate ca mai aveti o oarecare sansa…sunteti in viata..

 15. @DANNAS
  Sunt surprins si eu, uneori, de cata superficialitate pot da dovada unii care au mintea odihnita…si spui ca daca unul avea urme de alcool in sange nu putea fi omorat? nu vorbesc neaparat de R. pentru ca nu am toate datele, dar afirmatia pe care ai facut-o e cel putin hilara. ca si celelalte.
  sau ce argument e asta: „erau prea multi martori de platit ca sa taca daca era inscenat”. ei nu mai spune! cati martori?
  si cat de greu ar fi fost sa primeasca fiecare cateva sute de mii de de euro sau milioane, sa taca?
  Asta nu inseamna insa ca i-a omorat cu certitudine cineva, dar nici ca mortile lor, fiecare in parte!, nu sunt suspecte.
  De regula, doar prostii au certitudini!
  In fine, observ ca nu sufli un cuvant despre Bogdan Stavre. El cum s-a sinucis dupa ce tocmai ceruse sa i se incalzeasca mancarea, si a fost scos din casa de cineva, printr-un apel telefonic, cu unu/doua minute inainte sa se prabuseasca, de la etajul trei, pe caldaramul din spatele blocului?
  Dar despre carbonizarea lui Paulian ce poti comenta? Si daca tot suntem aici, ca observ ca mormai ceva despre autopsia lui Romulus, ai aflat cine a alimentat cu kerosen elicopterul care a explodat in aer la Bertesti? Ca n-a facut-o cine trebuia…

  De regula, cum spuneam, doar prostii au certitudini, fata mosului!

 16. Cum este posibil sa ljudecam pe domnul Cristi Petcu de accidentul stupid ca a omorat un om care nu era asa de atent la trafic si a virat brusc stanga dupa ce Petcu care era angajat in depasire la tot atentinat sa nu iasa sa si oprit o secunda ,dar nu stiu de ce s-a razgandit, ba mai mult ai omis stimabile domn sa spui ca decedatul era un om influent in Cluj si se incearca musamalizarea ca peste tot in Romania. Eu am fost martor am vrut sa depun marturie dar stiti ca domnii politisti mi-au spus „plimba Ursul ca noi suntem sefi aici ” sa mai stiti ca nu cunosc pe nici unul dintre cei doi personal dar o sa urmaresc procesul si o sa intervin daca va fi cazul.. A fost un accident nefericit si transmit sincere condoleante familiei indurerate dar sa nu uitam sa fim oameni e simplu sa dai cu piatra,intr-un om nevinovat dar acestea se intorce mai devreme sau mai tarziu impotriva noastra.Toti avem copii si nu stim ce se intampla in viata, mai bine spune-ti DOAMNE FERESTE si nu va mai bucurati precum hienele de necazul altora.

  1. degetul mic de la mana dr a fiului meu era taiat adanc si fracturat,telefonul care-l purta la brau,mi-a fost dat de un lucrator de politia,tarziu in curtea spitalului,culmea acel pitic de militian ilcunostea pe geo,de aceea mi-a dat tarziu telefonul de servici,probabil a dat de stire prin el lui geo buruiana,ca treaba a fost facuta.totul a decurs ca la carte,cu aceste organe de politie ,care chipurile ne apara vietile.CUM EXPLICATI,CAPUL FACUT ZOB PE DR ,SI FRACTURI BAZA CRANIU STG+DR. CRANIUL DIN CAZATURA PE O PARTE,FRACTURA ESTE PE PARTEA OPUSA. DE FAPT PROCURORUL,INDIFERENT DE VARSTA NOASTRA A PARINTILOR,NU STIA CUM SA SE EXCHIVEZE DE NOI,DE CATE ORI APAREAM LA USA LUI. OMOR PE ACTE CONTABILE,ASA CUM A SPUS CMS. CRIMINALIS PAMFILE,SI CAND A VAZUT CA ESTE GROASA SE ESCHIVA SI EL DE NOI LA IPJ. TOTI NISTE JIGODII,CARE APARA HOTII-CRIMINALII POLTICI SECURISTI.

 17. Acesti insi sun chiar prosti, nu a ajuns la fire cu undita ,au auzit de arc electric sau nici de fizica nu au habar?
  Romulus nu venea de la parinti acestia stau in Targoviste acidentul s-a produs in apropiere de Bertesti , el venea de la Constantasi nu era beat,obosit poate, a plecat la Constanta tot dupa cea primit un telefon.
  Paulian nu trebuia da plece la Tulcea in aceea zi si el a primit un telefon la care s_a plans ca nu are kerosen dar totusi a avut dus la Baneasa de alcineva nu de tipul care il ducea de fiecare data si care era urmarit de Paulian sa nu mearga cu viteza pentru ca era usor inflamabil.Sa nu utam ca aici a mai murit un om care era un profesionist desavarsit domnul Costica Ardelenu CARE A PARTICIPAT LA INCENDII DEVASTATOARE IN PADURI UNDE CHIAR NU SE VEDE NIMIC SI NU S-A PRABUSIT CU ELICOPTERUL. De ce nu avea Paulian centura pusa daca se stie ca nu decoleaza elicopterul fara centura,de ce leptopul si genta cu bani nu au fost atinse de flacari?De ce era in picioare Paulian in momentul exploziei, de ce a primit cun telefon cu 2 minute inainte de explozie cand toata lumea stie ca in elicopter nu auzi nimic din cauza zbgomotului.Cum de stia Geo ca s-a prebusit elicopterul firmei cand cei de la Aviatia Civila nu stiau care din cele 3 elicoptere din culoarul de zbor a disparut de pe radar? Raspunde cap patrat, care ma faci subiectiva, o sa-ti mai dau detalii.La 10 minute dupa disparitia elicopterului erau inchisi in biroul lui Paulian intamplator numai ROMULUS,GEO ,NONA SI RAZVAN, de unde stiau ca e mort cand nimeni nu stia nimic concret, daca nu au nici o vina?

 18. De ce Paulian si-a aruncat telfonul din elicoter daca stia ca nu are nimic incriminator pe el, ce om se gandeste la un telefon cand este la un pas de moarte?E usor sa arunci vorbe, doar ca sa te afli in treaba, vad ca este si mai usor sa omori oameni nevinovati, as vrea sa fiti si voi in situatia lor ca poate invatati ceva.As vrea sa va puteti uita in ochii nevinovati ai copiilor vostri si sa va intrebati daca pentru prostiile voastre nu vor suferii ei.Apropo Razvan ce ai simti tu sa o stii pe Reea in pericol nu Doamne Fereste arsa de vie cum ai procedat,TU cu oameni care ti-au facut o avere fabuloasa sa te poti lafai tu cu botez in Cipru cu casa la Monacoo sa nu ai tupeul sa spui ca nu este adevarat ca am fost la botezul ficei tale in Cipru.Daca crezi ca mint ai sa ti dau indicii: Anisoara sotia lui Geo avea o rochie cu flori rosii, nevasta ta avea o rochie alba si o a doua toaleta te las pe tine sa completezi daca ai curaj.Pacat ca nu mi amintesc rochia Nonei.Apropo Paulian si Nona au pierdut avionul,nu? Apropo I-aiadunat pe copilul lui Paulian ,imi scapa cum il cheama,fetita lui Geo chiar si pe fetita ta la gradinita nevesti-ti, ce suflet mare ai,ce grija ai de copii aaaaaaaaaaaaltora.Dupa cum vezi sunt foarte aproape de tine stiu chiar si unde stai dar tu ma consideri un sau o prostonaca.Pacat nu stii sa ti alegi prietenii. Este chiar si un proverb” fereste ma Doamne de prietenii ca de dusmani ma feresc singur”.

  1. SI TELEFONUL LUI BOGDAN STAVRE ERA ARUNCAT,GASIT DE POLITISTII CARE AU AJUTAT LA OMOR.TOATE ACESTE CRIME,CARE INCEP CU VIATA FIULUI MEU,SE LEAGA INTRE ELE.

 19. NOAPTE BUNA ,DACA MAI POTI DORMI SI NU AI COSMARURI, MIE MI-AR FI FRICA CU 5 CAPETE LUMINATE PLUS DUMNEZEU IN CER ,ZAU CA NU AS PUTEA DORMI.MI-AR FI FRICA SA NU MA IA LA EI, SOMN USOR.

 20. Vad ca a amutit omul nostru a tot stiutor.A renuntat la surprize, eu mai am, dar le pastrez sa mai citesc aberatii.Apropo vad ca Razv si a gasit un alt aghiotant pe Onaga sotul Alinei fosta contabila ,care intimplator a fost si el la pescuit cu Goe si cumnatul acestuia.Ce spui domnule anonim sunt oare subiectiv?,sau doar realist.Acest ONAGA este deja mare sef, cere siuatii peste situatii.Daca ati banui voi ce va suflu in cefa ,dar nu o sa aflati prea curind cine sunt ,va mai las sa fierbeti un pic in suc propriu.O sa triti iadul pe pamant cei care omorati oameni nevinovati.

 21. DOMNULE BADEA,NU CUMVA ACESTI ANONIMI SUNT SI EI IMPLICATI IN ACESTE CRIME ?TOTI CEI DIN CFI-AFACERE SUNT SAMANTA DE SECURISTI.EI STIU CUM AU FOST COMANDATE ACESTE OMORURI,CARE SUNT MUSAMALIZATE DE ORGANELE DE ANCHETA.FILIERA CFI UNIVERSALL,PLECA DE LA SOTIA LUI PETROVICI-BURUIANA-COSTEA FLORIN SI AVEA CATE UN OM LA FIECARE MAGAZIN DIN FIRMA.

 22. CE FACE NICOLESCU,FRATELE VITREG DIN CONSTANTA AL LUI RAZVAN PETROVICI ?

 23. In 7.05.10 Anonim spunea ca Petcu a omorat un om din vina celui care vira la stanga…
  Domnule Anonim.. l-am cunoscut pe cel mort.. nu era un om influetn in Cluj, un om simplu care a murit la 200 m de casa, stand pe loc, fiind incadrat si semnalizand.. si de asemenea nu a fost vinovat in accident.. daca era vinovat cum iti justifici faptul ca PETCU conducea cu 180 km/h in localitate? a declarat ca e un prost ca se intrecea cu cel cu ML-ul?? si mortul semnaliza spre virajul spre stanga?? Sum iti explici ca in in 2 secunde sarmanul mort a fost depasit prin dreapta de ML si stanga de BMV?? cum poti sa anticipezi ca un IDIOT vine cu 180 la h,la 300 m de o curba, in depasire ( concurs cu un alt IDIOT), si te omoara?? MA LASI .. il cunosti pe petcu si atat? cum iti explici ca dragul nostru domnul CRISTINEL PETCU nici macar nu a sunat sotia celui decedat sa o intrebe de are bani sa isi ingroape sotul sau sa isi hraneasca copilul de 4 ani ??? CUM .. din NEVINOVATIA SARACULUI si milostivului PETCU? cum poate dormi noapte? D-zeu face dreptate.. spre sa fie urmatoarea victima a destinului..

 24. Cum dovedi ti ca Crist mergea cu 180 pe ora, eu nu i cunosc pe nici unul si eu am pierdut pe cineva drag si tot intr un accident stupid dar nu am asteptat nici o secunda sa priesc bani sa mi cresc copilul.Am considerat ca nu este de vanzare, persoana pe care am pierdut o si a-si fi fost jignita sa mi se ofere bani.Repet nu cunosc pe nici unul din cei doi,eu stiu foarte bine prin ce trece familia decedatului,’DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE”.

 25. Apropo de sotie stai linistit ca se marita ,nu stiu daca acum ,dar repede ,daca isi vinde sotul asa de repede, eu ii compatimesc parintii nu sotia.

 26. Despre Geo vom stii cand vom merge la el, de Anisoara (NEVASTA SA) in schimb se plimba pe la DYSNEYLAND.

 27. Cum merge cu 180 h… pai din cate stiu masina celui mort a fost proiectata 100 m .. din care vreo 50 m a fost luata pe sus, la o viteza „normala” nu putea fi proiectata atat.. si 120 daca avea era in localitate.. apoi din filmuletul surprins de camere se poate calcula viteza usor… numai putina minte si niste calcule..si inclusiv martorii si politia au declarat la fata locului viteza… oricum astea nu sunt in masura sa stbilesc ca stiu politistii mai bine, vb de ceea ce se vede de un muritor de rand.. Si sa ziceam ca avea 120 km/h.. cand esti deparit de un IDIOT prin dreapta si de ALTUL prin stanga mai ai vreo sansa?
  Sotia nu cred ca asteapta bani,nu cred ca vrea sa vinda nimic, pt ca ei isi iubeau copilul mai mult ca orice pe lumea asta, ea isi iubeste sotul pana la disperare, NU e vb de bani in ce ziceam.. era vb de gestul de omenie sa intrebi un om aflat la necaz daca are nevoie de ceva…ca pana la urma si femeia are familie sa o ajute.. insa daca te simti cu constiinta incarcata nu intrebi familia celui mort?: doamna imi pare f rau, nu am vrut sa se intrample asa ceva dar pot ajuta cu ceva?ai bani sa iti ingropi mortul? stiu ca femeia are bani, sau macar banuiesc .. dar esti de acord cu mine ca un gest de omenie nu costa nimic, nici nu cred ca ar fi acceptat bani, si oricum ce putea petcu sa ii ofere? viata mortului?? ..
  2.. sotia o sa se marite, bravo ei e tanara si frumoasa, macar sa ajunga in acel moment sa poata sa priveasca viata in fata, dar copilul mortului? dar parintii mortului? sau fratii mortului? ei ce mai fac? asta e viata nu? se descurca ca sunt majori..
  Zici ca a murit cineva drag tie intr-un accident.. nu ai asteptat nici o clipa un gest de parere de rau din cauza celui care a produs accidentul?Si mie mi-a murit cineva drag tot intr-un accident, dar parerea de rau din partea celui care l-a produs m-a facut sa am sentimente mai bune, si sa nu ma lupt sa il ingrop in inchisoare … ca ce am pierdut nu mai aduc inapoi… DAR petcu doarme linistit noaptea nu are nici un stres, nici o constiinta, nici o parere de rau si familia mortului plange… Nici asa nu e drept

 28. Nu pot dovedi CA CRISTI mergea cu 180, insa personal am facut ceva calcule dupa filmuletul surprins , si imi iese o vit undeva pe la 170-180, apoi Audi a fost proiectat 100 m de la locul impactului, din cate mi-i se misca rotitele pot sintetiza faptul ca la o viteza de 90 km/h orice se intampla nu putea o masina precum un audi sa zboare 50 m pe „sus” si inca 50 m pe „jos”… nu e treaba mea sa dovedesc e treaba avocatilor si a politistilor.. insa la fata locului si politistii declarau ca viteza era f mare unde la 180 …

 29. Si eu am pierdut pe cineva drag intr un accident stupid , sunt sigura ca a fost ucis intentionat dar deocamdata nu am toate actele sa pot dovedi.De aceea nu mi ramane decat sa l rog pe Dumnezeu sa mi demonstreze ca exista pedepsindu i pe criminali.Sa stii ca da rezultate, pe doi din cei banuiti de mine ca sunt vinovati i-a luat deja in ceruri ,au mai ramas doi cei mai periculosi si sper sa numai astept mult sa plece la fel(cei doi au murit la fel ca cel pe care l-au ucis).

 30. da,SPIRITUL LUI BOGDAN STAVRE se va razbuna pe toti care i-au luat TINERETEA,ca in filmul GOST. deja primul din cei 5 este GEO,care a comandat omorul.culmea,in loc de elicopter smurd,pentru transport la floreasca a venit elicopter al jandarmeriei,PENTRU A PUTEA SCURGE TOT SANGELE DIN EL,SA NU TRAIASCA SA POATA SPUNE TOT CE S-A INTAMPLAT. culmea,de aviatia utilitara se ocupau acesti petrovici si geo. DE BOGDAN NU VOR SCAPA NICI CAND VOR AJUNGE IN CERURI. CINE II CUNOASTE CINSTEA SI DREPTATEA STIE CA NU LASA LUCRURILE NEREZOLVATE,SPIRITUL LUI SE VA LINISTI CAND VA PLATI LA TOTI CE MERITA.

 31. Dupa cum vad si Bogdan era un om cinstit si cu suflet mare, sper ca s-a intilnt in ceruri cu Paulian si impreuna ii v-a pedepsi pe cei care i-au ucis,eu stiu foarte multe si mai bine ca mine nu l-au mai cunoscut pe Paulian decat cei care l-au iubit foate mult ,adica familia si ghighilicea lui care nu l-a uitat nici acum. O sa-l invat sa nu aiba incredere in nimeni cand o sa creasca ,cu toate ca ajung foarte greu in preajma lui.Daca as reusi sa i-au legatura cu cineva din familia Strave ar fi minunat.Daca urmariti acest blog intreba ti datele mele pe domnul Badea le stie si-l rog frumos sa vi le dea o sa ramaneti uimiti cit de multe stiu despre toata situatia aceasta si nu am lucrat niciodata in vreo firma a jegoslui de Pertovici.(Il rog numai sa se asiguri daca sunteti cine pretindeti, daca luati legatura cu dansul.)In schimb, ma cunoaste din acest motiv l-am si jignit,eu nu jignesc oameni nevinovati.As vrea sa ajung sa-l privesc in fata, sa am satisfactia ca-l pot jigni privindul in ochi. Paulian isi iubea copilul mai mult decat orice pe lumea aceasta si o sa fac tot ce pot sa-l razbun pentru ca nu poate fi alaturi de el.Sa nu credeti ca sunt sotia lui Paulian, aia este alta javra ca si Petrovici,au interesat-o numai bani inca cred ca este si ea implicata in crime ,era oricum indragostita de Romulus iar la Paulian la inmormantare a stat numai la Geo in brate chipurile era indurerata „teatru de doi bani” ,uite ca a murit si Geo,CINE O MAI TINE IN BRATE?

  1. DACA VOIATI DATELE MELE DE CONTACT,ERA FOARTE USOR. POATE DOMNUL BADEA NU A DORIT SA VI LE DEA.TOTUSI INCA ASTEPT SA NE CONTACTATI PE NOI PARINTII LUI BOGDAN STAVRE.NU VOM RENUNTA SA MURIM,PANA CAND ACESTI CRIMINALI NU-SI VOR RECUNOASTE CRIMELE,CHIAR DACA II VOR IERTA DUMNEZEU PE LUMEA CEALALTA.DACA URMAREATI FORUMUL ARTICOLULUI VEDEATI CUM NE PUTEATI CONTACTA.

  2. ASTEPT SA MA CONTACTATI. DOMNUL BADEA NU MI-A DAT DATELE DUMNEAVOASTRA. CRED CA SUNTETI DE BUNA CREDINTA.

 32. DOMNULE ANONIM,este foarte usor vsa luati legatura cu familia lui BOGDAN STAVRE. ADRESA DE E-MAIL elenastavre@hotmail.com ,TEL.0241 102187 SI STABILIM LOCUL SI ORA DE INTALNIRE.NOI,PARINTII LUI BOGDAN,NE RUGAM LA BUNUL DUMNEZEU SA NE TINA SANATOSI,INTEGRII MINTAL SI SA NU MURIM PANA NU VOM VEDEA CA CEI CARE AU COMANDAT SI UCIS PE FIUL NOSTRU. RAPORTUL IML ESTE FOARTE CONCLUDENT CA FIUL NOSTRU A FOST SCOS DIN CASA,CASAPIT BINE LE CAP SI COASTE SI TRANTIT PE CALDARAM IN FATA BLOCULUI UNDE A FOST SCOS DIN CASA.SUNT MULTE DOVEZI CARE AU CONDUS LA NEREZOLVAREA CERCETARII PENALE DE 4 ANI,DOSAR POLITIC,ASTA CREDEM NOI.DACA IJP SI PROCURORUL DE CAZ VROIAU,REZOLVAU CAZUL PANA ACUM. DA,DOVADA CA FIUL NOSTRU NU A INTRAT IN MAFIA PETROVICI-BURUIANA(DE A PUNE IN CARCA LUI DAN DOROFTEI 2 MILIARDE LEI)EXISTA DOCUMENTUL LA DOSAR SI DAN DOROFTEI ESTE PLECAT BINEMERSI IN SUA,SI TRAIESTE.ASTEPT SA FIU CONTACTATA SA PUTEM SA DISCUTAM DE ACEASTA MOARTE A LUI BOGDAN.

 33. DOMNULE BADEA,SUNT MAMA LUI BOGDAN STAVRE SI VA ROG MULT DE TOT,IN MEMORIA FIULUI DE 30 ANI ,UCIS DE MAFIA PETROVICI,SA MA AJUTATI SA IAU LEGATURA CU ANONIMUL DIN 27/6/10 21:28 CARE VREA SA IA LEGATURA CU NOI.NICI UNUL DIN CEI 500 SALARIATI AI CELOR 5 MAGAZINE DIN CONSTANTA NU NE AJUTA DE FRICA MAFIEI,LUCRU CARE FACE JOACA PROCURATURII IN A ACOPERI PE CEI CARE AU COMANDAT CRIMA.PUTEM FI CONTACTATI LA TEL:0241 102187 SAU elenastavre@hotmail.com

 34. DOMNULR ANONIM,SCUZE DAR CU CEI CARE MINT NU AVEM CE DISCUTA. OARE,DE CE AI SPUS CA TI-AI DAT ADRESA LUI DAN BADEA ,TOTAL NEADEVARAT ?

 35. Sunt sigur ca toate aceste pirderi de vieti omenesti nu au legatura directa cu Razvan Petrovici.
  Acesti oameni au murit pentru ca asa le-a fost soarta.
  Acesti oameni au murit langa Razvan Petrovici iar el nu a invatat nimic din tot ceea ce i s-a intamplat.
  Toti acesti oameni au avut un carecter deosebit si oricum Razvan Petrovici nu ia pretuit.
  El nu pretuieste sufletul el pretuieste doar banii.
  Toti oamenii cu caracter de langa el azi numai sunt au plecat de pe pamant sau pur si simplu nu vor sa mai auda de acest om care si-a batut joc de atatea suflete si care a spulberat atatea vise.
  RP a avut o gramada de afaceri azi a pierdut majoritatea pentru ca :sadesti umilinta, umilinta culegi; sadesti ura, ura culegi; sadesti bataie de joc, bataie de joc primesti.
  RP si-a batut de joc si a umilit toti oamenii de langa el si astfel a ajuns sa piarda mai tot
  ceea ce ia dat Dumnezeu.
  Pacat de el ca nu a inteles nimic din tot ce i s-a dat in viata.

 36. DUMNEZEU E MARE ,EL ESTE SINGURUL JUDECATOR SI TOT EL APLICA PEDEAPSA FIECARUIA ACOLO SUS. VAI DE SUFLETUL LUI RAZVAN PETROVICI CE IL ASTEAPTA IN VIATA DE DINCOLO,CAND SE VA INTALNI CU SPIRITUL FIULUI MEU,CARUIA I-A LUAT CEI MAI FRUMOSI ANI DIN VIATA. PE CRIMINALUL DE GEO SA-L INTREBE ACUM PETROVICI,DE CE PATESTE ACOLO. TOTI CARE AU COMANDAT UCIDEREA FIULUI MEU,SA NU IASA DIN CAZANUL CU ZMOALA ALE IADULUI IN VECI.

 37. La inmormantarea lui PAULIAN ONICA, sotia lui NONA nu a stat langa petrovici sau geo (cei doi au fost cu sotiile8).Am fost la aceasta inmormantare.Pe fiul lui il cheama NICOLAS.
  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

 38. Domnule anonim din 28/10 cine v-a spus ca eu nu stiu cum se numeste copilul lui Paulian este adevarat ONICA Nicholas-Andrei ati mancat un „h” si stiu foarte bine ce a facut Nona ,nu incerca sa i iei apararea daca nu esti cumva chiar ea.Stii eu nu am zis ca era linga jegosul de Razvan Petrovici deci nu cred ca ai fost la inmormantare, eu am spus ca era in brate la Geo si asa era, am vazut cu ochii mei, da este adevarat a fost si Anisoara sotia lui Geo acolo.Oricum toti cei ce sunt implicati in moartea lui Paulian sa nu uite ca are un urmas care sa-i razbune moartea daca vor mai trai pana v-a creste ghighilicea , Paulian mai are doi frati care il vor razbuna si care s-au nascut ONICA si nu vor avea liniste pana nu vor face dreptate.Ii vor cladi lui Nicholas o viata frumoasa atunci cad vor murii toti implicati in moartea acestor oameni nevinovati. Asa ca scutestema cu jegosi ca Nna si Petrovici.

 39. DOMNULE ANOONIM,O STITI CUMVA PE STELA GHRGHITESCU,CE ROL A AVUT ACEASTA PERSOANA IN AFACEREA PETROVICI. STIU DE LA BOGDAN,FIUL UCIS,CA A FOST ASISTENTA LA MANGALIA SI S-A IMFRUPTAT CU TOATA GASCA MAGUREANU-PETROVICI LA DEVALIZAREA BANCII BANCOREX,CHIAR EA I-A POVESTIT LUI BOGDAN CUM AU PROCEDAT. DA,ACEASTA STELA,A FOST SINGURA DIN STAFUL PETROVICI,CARE A VENIT LA CASA MORTUARA,A STAT NECLINTITA JUMATATE DE ORA IN FATA COSCIUGULUI ,A ADUS O FERBA PE CARE SCRIA -PENTRU O TINERETE PIERDUTA. CAT PRIVESTE DE RAZBUNARE,TOTUL ESTE FOARTE USOR DE FACUT SI PLATIT,DAR AM CONSIDERAT CA NU TREBUIE SA IAU ASUPRA MEA PACATELE CRIMINALILOR,UNUL A MURIT,MAI SUNT 3 SI CU ADEVARAT SPIRITUL FIULUI MEU SE VA RAZBUNA CU AJUTORUL MAICII DIVINE SI A BUNULUI DUMNEZEU.

 40. eu stiu ca Puiu avea un frate si o sora parca nu doi frati…Ea ear oricum dusa, a incercat sa se sinucida, fiindca o parasise barbate-su de-al 3-lea pentru alta. Am inteles ca a prins-o mama ei in ultima clipa cand voia sa se arunce de la etajul unui spital, puiu mi-a povestit de incident cu multi ani in urma…isi facea griji pentru ea. Avea si un copil parca. Si acum cu necazul asta…vai de ai, Dumnezeu sa-i Ajute sa treaca cu bine si de asta si sa-si creasca copilul

 41. Nu am auzit de vreo sora, dar sigur are un frate,Gabi, lucreaza si el in firma si dupa moartea lui Paulian, a ajuns mare sef, era prieten la catarama cu Romica si Geo. Mergeau impreuna la pescuit, petreceri, nunti, etc Era mana lor dreapta, executa tot ce ziceau ei. O FI SI EL IMPLICAT??? Ca s-a ales cu case, masini si bani….DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA pe cei trei! (Un fost coleg, Zorba:))

 42. Sora lui Puiu e cunoscuta printre apropiati ca fiind nu „dusa”, ci MITOMANA, probabil ca are nevoie de ajutor…
  „Mitomania este o patologie caracterizata prin tendinta sistematica, mai mult sau mai putin voluntara, la fabulatie si la minciuna.
  Mitomania este un semn de imaturitate cognitiva si psihoafectiva, mitomanului fiindu-i greu sa distinga evenimentul trait de cel imaginar. La adult, mitomania poate fi un simptom al isteriei sau al perversiunii.
  Bolnavii simt nevoia de a inventa o altă realitate, mult mai interesantă, pentru a ieşi, astfel, în evidenţă şi pentru a-şi ascunde slăbiciunile. Mitomanul nu poate realiza gravitatea problemei sale.
  Mitomania ar trebui să fie evaluată şi tratată de către medicul psihiatru. Acesta poate găsi cauzele afecţiunii şi poate recomanda cea mai bună terapie.”

 43. Jegos esti tu *ANONIMULE* dar i-mi pari a fi Vica sora nebuna a lui Paulian! Esti neimpacata nu atit de moartea lui , ci pentru ca numai poti suge de pe urma lui mai ales ca acum nici Gabi fratetau mai mare nu mai lucreaza ca LA JEGOSUL DE PETROVICI.DUMNEZEU SA-L IERTE PE PAULIAN!

 44. INDFIVIDA LETI, SUNT SORA LUI PAULIAN ,MITOMANA SI CHIAR PROASTA ESTI TU DACA FACI AFRMATI DESPRE O PERSOANA PE CARE NU O CUNOSTI.PE MINE NU MA CUNOASTE NICI UN APROPIAT AL LUI PAULIAN SI NU AM CUNOSCUT PE NICI UNUL DIN ACESTIA. SI ACEA MITOMANA LUCREAZA CU TOTI MEDICII DIN LOCALITATEA UNDE LOCUIESTE SI ARE CHIAR DOUA FARMACII IN JUDETUL IN CARE LOCUIESTE ASA CA SPINZURATE IMPREUNA CU JAVRA CARE TE INVATA SA SCRII NUMAI PROSTII. SI APROPO NU AM VRUT SI NICI NU AM INCERCAT SA MA SINUCID PENTRU CA EU CRED IN DUMNEZEU ,SUNT ORTODOXA SI NU IMI VAND SUFLETUL DIAVOLULUI.DAR PENTRU ATI DEMONSTRA ADEVARUL O SA MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SA TE AJUTE SA TE DUCI TU SI(CU MATA CARE NU A STIUT SA TE CREASCA),TOATA VIATA TA LA PSIHIATRIE. CEI CARE AU ATATEA INFORMATII DESPRE O BOALA FIE O AU EI, SAU CINEVA DIN FAMILIA LOR, ASA CA PRIMESTE UN SFAT : ACEASTA BOALA SE TRATEAZA LA PREDEAL! DAR PROBABIL AI FOST SI ACOLO.AM INTRADEVAR UN COPIL MINUNAT DAR NU AM FOST NICIODATA MARITATA DE TREI ORI SI NU AM FOST NICIODATA PARASITA PENTRU NIMENI.DACA MAI CUNOSTE ASA CUM PRETINZI AI STI CA EU SI TATAL COPILULUI MEU NE VIZITAM SI SUNTEM IN RELATII FOARTE BUNE.DECI RENUNTATI LA CALOMNII FACUTE FARA ROST SI ABERATII DE INAPOIATII MINTALI.INFORMEAZATE INAINTE DE A ARUNCA CU NOROI IN OAMENI. AM RAMAS SURPINSA CAND O CUNOSTIINTA APROPIATA M-A SUNAT SA-MI SPUNA CA SE VORBESTE DE MINE SI FRATII MEI PE NET. ATI VREA VOI VOI SA FITI CA NOI TOTI TREI FRATII, SI SA REALIZATII UN SFERT DIN CE AM REALIZAT NOI.BUNUL DUMNEZEU SPER SA VA LUMINEZE MINTEA MACAR IN AL DOISPREZECELEA CEAS.LASATII PE CEI ADORMITI SA SE ODIHNEASCA IN PACE MACAR DIN RESPECT PENTRU DUMNEZEU DACA NU DIN RESPECT PENTRU EI. DOMNULE BADEA SUNT NUMAI MINCIUNI DAR DACA CONSIDERATI CA ESTE GRESIT MESAJUL MEU VA ROG SA-L STERGETI, EU CIND SUNT NERVOASA MA APRIND ,DAR NU SUNT NICI CUM SPUN EI . VA MULTUMESC, ANTICIPAT!EU ORICUM CRED CA ESTE NONA DAR E BONLAVA SARACA.

 45. SA INCERC SA I DEZVOLT LUI „LETI”, MITOMANIA. ESTE O BOALA PENTRU O PERSOANA CARE DORESTE SA IASA IN EVIDENTA SI MINTE PENTRU A-SI CREA PRIETENI .GRESIT IN CAZUL MEU PENTRU CA MIE NU MI PLACE SA AM PRIETENI, TOT TIMPUL AM EVITAT SA-MI FAC ,NU-I CONSIDER NECESARI ,TOT TIMPUL AM INCERCAT SA TRAIESC IN ANONIMAT.DAR CAND ESTI O PERSOANA CA UNA CARE ISI SPARGE SINGURA CASA CA SA-I CUMPERE BARBATUL ALTE BIJUTERII CA EA A FOST O VIATA INTREAGA UN PARAZIT , SAU FURA CHEIA DE LA CASA UNUI TIP CA SA-L POATA DESPARTI DE IUBITA LUI,LASANDU-SI CEASUL IN CASA ACESTUIA ,SI ALTE OBIECTE,,CA MAI APOI SA SE CASATOREASCA CU EA.SAU ISI TRIMITEA MESAJE DUPA TLEFONUL SEFULUI CA MAI APOI SA LE ARATE BARBATULUI ACASA CE FEMEI FATALA ESTE. EU STIU FOARTE BINE CINE SCRIE ACESTE PROSTII DESPRE MINE SI O FACE CA SE STIE VINOVATA, II POATE MINTII LINISTITA PE CEI DIN JUR, DAR PE DUMNEZEU NU V-A REUSI NICIODATA(MI LE-A SPUS CHIAR EA, NU ESTE NEVOIE DE NUME) A MAI INCERCAT ODATA CU NISTE ASA ZISE” MANASTIRI „CARE AU DURAT UN AN SI AU LUAT SFIRSIT MINUNILE ACELEA.STIE FOARTE BINE CA EU NU AM PRIMIT BANI DE LA NIMENI NICIODATA SI NICI NU AM CAUTAT SA MA CASATORESC CU UNUL CU BANI CA APOI SA-L OMOR SA RAMAN CU BANII LUI.AM O FIRMA INFIINTATA DIN 1997 SI MAI AVEAM UN ALT LOC DE MUNCA PARAREL.S-AU ADEVERIT NISTE DECESE PRECONIZATE LA INMORMANTAREA LUI PAULIAN , DAR NU UITA CA LISTA ESTE INCA DESCHISA PANA LA SAPTE ANI.TE ROG REVINO CU PICIOARELE PE PAMANT SI DUTE LA DOCTOR , TU CHIAR AI NEVOIE CA SA TI CRESTI COPILUL ,NU -L MAI LASA PE LA CUNOSCUTI ,SA SE OCUPATE DE EL, I-A EXEMPLU DIN TRAGEDIA LUI PAULIAN ,NU STII NICIODATA CAT TIMP MAI AI.STII CA NU TE AM SUPORTAT NICIODATA NU ESTE UN SECRET PENTRU NIMENI , NU TE-AM DENIGRAT PANA ACUM DIN RESPECT PENTRU FIUL TAU ,CARE NU ARE NICI O VINA CA ARE O( MAMA )CA TINE.ESTE OARE UN NEADEVAR DE NEIMPLICARE , DE CE NU MAI SUNT DACA ERAU NEVINOVATI? EU NU AM DAT NUME AM BLESTEMAT NUMAI. TU STII FOARTE BINE CA EU TI-AM SPUS IN FATA PAREREA MEA DESPRE TINE ,NU ERA NEVOIE SA APELEZ LA NET, ACUM VAD CA NU SUNT SINGURA CARE TE „SIMPATIZEAZA” STII ATAT TU ,CAT SI TOTI AI TAI PAREREA MEA DESPRE TINE SI INDIVIDELE CA TINE.LA FINAL ISUSESTETI CRITICA SI DUTE LA DOCTOR CHIAR ESTI BONLAVA , I-ATI SI PRIETENELE SAU PRIETENII CU TINE.SI SA NU UITI NICIODATA CA EU AM O CASA FACUTA DE MINE DIN 1988 DIN VREMEA COMUNISMULUI. DE UNDE PRIMEAM BANI CA PAULIAN AVEA CRED CA NUMAI 15.ESTI PROASTA SI LACOMA .PAULIAN I-A FACUT IN SCHIMB CASA LUI MATA CA O MANCA MUCEGAIUL ASA MIZERIE ERA LA TINE.DACA AI CEVA SA MI SPUI SUN-MA AI NUMARUL MEU DE TELEFON ,DAR LA CAT ESTI DE LASA SI DE PROASTA ,LA CE MA POT ASTEPTA?DACA VREI SA TI SPELI RUFELE PE NET FA-0 DAR LASA MA PE MINE IN PACE NU MA FA SA MA ENERVEZ CA EU NU AM NIMIC DE PIERDUT IN SCHIMB TU DA.VREI SA-I POVETESC LUI ADI SI MAMEI SALE CUM TI-AI SPART CASA DE DOUA ORI?, LUCRU PE CARE MI L-AI SPUS BTU ,SAU SA LE PUN INREGISTRAREA. APROPO NU PREA TE ARE LA SUFLET MAMA LUI ADI ,OARE DE CE DACA ESTI ASA BISERICITA?

 46. da donule anonim xare ai scris pe 28/04/2010 orele 9.15.STAVRE BOGDAN este cel care a fost amenintat si a facut apel la politie,dar degeaba,ca la omorul lui prin simulacru-sinucidere,culmea este unul ci mustaciora ,pitic,care a luat din imbracaminte doar un pantof sa poata face diversiunea. tot acest politist(din criminalistica)le spunea colegilor de gasca in curtea spitalului de faimosul geo. buruiana. ceolalti 7 lucratori de politia,au fost manipulati de acesta.in 2004,cand a trecut la carma ca administrator GEO BURUUIANA si chipurile șa magazinul din TG. MURES s-a ivit o lipsa de 3 miliarde,ROBERT SOMODI in ianuarie a fost trecut de la IASI sa rezolve chipurile paguba. SOMODI a reparat-o asa de bine,ca exact a fost avansat la bucuresti si in luna august era la MONITOR SPITAL CONSTANTA CU STOP CARDIAC,iar dupa 2 luni de spitalizare a parasit firma,spre norocul lui.BOGDAN,pentruca nu a facut joaca lui buruiana cu 2 miliarde douasute de mikioane,a sta sub amenintari 1 an si nu i-au dat drumul sa-si dea dimisia. asa s0au facut scurgeri de bani in CIPRU.BURUIANA,a platit cu viata,asa cum merita,pentruca devenise incomod pentru PETROVICI,mai ales cu procesul cu cei 1200 de furnizori din tara. culmea,din toate aceste evenimente tragice,pe vita unor nevinovati,acet PETROVICI,se lafaie bine-merci in MONACO.

 47. problema se mai pune,cine si rolul care il are contabilul sef al firmei IONESCU(TATUTU). el este care a platit pe cei care-l acopera din toate aceste crime pe PETROVICI. alta problema este cine sunt chilerii care au infaptuit aceste omoruri. poate sunt ucraineni,care pe o suma de nimic,omoara.prietenii din gasca lui BURUIANAS din SUCEAVA,cu cat au fost platite organele statului,ca acestia sa scape.si uite asa,MORTUL DE LA GROAPA NU SE MAI INTOARCE,DAR SE VOR INTALNI IN CERURI SI ACOLO SE VOR REGLA CONTURILE DE PE PAMANT.

 48. Bogdan nu a fost singurul amenintat cu moartea inainte de a muri, mai este o persoana care din pacate nu mai este printre noi, dar a lasat in schimb niste acte care sunt foarte bine pastrate si au foare multe informatii despre toate aceste crime. A facut in scimb greseala sa aiba incredere in acest TATUTU care a fost langa toate familiile decedatilor din momentul decesului si pana in momentul inmormantarii.Apropo cine stie este adevarat ca a pierdut un copil intrun accident sau nu? Este foarte suspect acest fapt dar m-am gandit ca este numai un om cu suflet mare dar acum fac niste legaturi dubioase.Daca are cineva informatii in legatura cu intrebarea mea si este dispus sa raspunde ii multumesc !

  1. CAND FIUL MEU ERA LA MORGA,A VENIT CELEBRUL TATUTU. FIUL MEU ISI DADUSE 3 DIMISII CU PREAVIZ IN ACEA SAPTAMANA,NEAPROBATE,PRIN SIMPLA EXPLICATIE CA AU NEVOIE DE EL. DA,PENTRUCA AVEA SEMNATURI IN 4-5 BANCI,SI ACEST TATUTU A VENIT REPEDE STIE EL DE CE. ACUM TARZIU,AM VAZUT CE CELEBRUL RP FACEA SCURGERI DE BANI IN CIPRU. DECI FIUL MEU MIROSISE TREABA,TOT IMI SPUNEA DE UN AN,MAMA NU STIU DACA MARFA DIN MAGAZINE ESTE LEGAL ADUSA SI NU STIU UNDE MERG BANII DIN VANZARI. DECI MARFA ILEGALA SI BANI ILEGALI,PE CARE FIUL MEU ISCALEA.ASA LUCRAU ACESTI CRIMINALI SECURISTI,CARE ACUM SUNT BINE MERCI.LUATI LEGATURA CU NOI .

 49. m-as bucura daca ati lua legatura cu noi,cei ai lui bogdan,ar fi foarte bine ca din ce stim fiecare si cu ce dovezi avem sa punem totul la cap.daca ma luam dupa bogdan si ma informam despre petrovici-buruiana pe internet,poate ii salvam viata. pe bogdan ,dupa atata timp,am ajuns la concluzia ca a r fi luat legatura cu cineva de la politia economica,asta la momentul cand nu i-au aprobat dimisiile,pentruca petrovici si gasca scurgeau bani in nicossia. pe bogdan,firma era furioasa,ca in urma cu un an,nu a dat curs lichidarii a lui dan doroftei.care pleca in sua. acest doroftei.a fost director general la tomisall timp de 3 luni,nu a luat nimic cu gestiune.iar la lichidare ghermanestiul il obliga pe stavre bogdan sa semneze punerea in carca a 2 miliarde 3 sute de mii lei.probabil ca urma sa i se puna in carca lui bogdan,de aceea nu i-au aprobat demisia.plus ca avea si semnaturi in banci.cred ca cel de la economic a informat onor firma,care din 2005 facea scurgeri de bani in cipru.au crezut,ca daca sunt tineri,sunt prosti si usor de dus de nas,dar s-au inselat. acest TATUTU ce rol a avut,cand bogdan era inca la IML bucuresti in congelator,a venit in constanta si a umblat prin banci(5)PE CINE A MITUIT ?SALARIATII NU-L MAI VAZUSERA DE ANI.SUNT MULTE DE SPUS,DAR NU PE INTERNET,DE FELUL CUM AU LUCRAT CU LUCRATORII DE POLITIA LA ACEST OMOR SI PE MAIDEPARTE DE FELUL CUM A INSTRUMENTAT PROCURORUL CAZUL(total neprofesionalist) verdict dat axum recent(de cand au fost demascati politistii) DA VERDICT ,IN COADA DE PESTE–S-AR PUTEA SA SE FI SINUCIS–FARA COMENTARII,PROCURORUL A ZIS CA DOAR DUMNEZEU VA FACE DREPTATE(el fiind turc) OARE ACESTA POATE DORMI LINISTIT,CAND APARA CRIMINALII?

 50. CU CE ESTE FACUTA TAIETURA DUPA OBRAZUL LUI PETROVICI? ESTE CUMVA,SEMN DE BUNAPURTARE? SAU CINE A VRUT SA-L MUTILEZE PE ACEST MAFIOT,DE A MUTILAT EL PE ALTII DE LE-A LUAT VIATA SI I-A TRIMIS LA 3 METRI SUB PAMANT?

 51. APROPO,CE VETI FACE CU ACELE ACTE INFORMATIVE LA ADRESA CRIMELOR,CAND VETI DA ADEVARUL LA SUPRAFATA,CA TIMPUL TRECE SI SA NU FIE PREA TARZIU.

 52. as dori sa stiu daca ma poate

  ajuta cineva sa aflu cu cine sa i-au legatura pt a
  obtine o adeverinta de debite pt somaj de la univers’all

 53. PAI CE ASTEA AU FOST IN STARE SA PLATEASCA SOMAJ,ATATA TIMP CAT NU AU PLATIT NICI UN FEL DE IMPOZIT LA SALARIATII DIN CONSTANTA. TOTI SALARIATII AU PIERDUT VECHIMEA CAT AU LUCRAT LA MAFIOTUL GE PETROVICI,DE UNII NU AU PUTUT SA IASA LA PENSIE SI AU TREBUIT SA LUCREZE IN PLUS ACEI ANI.SARACUL PETROVICI SI NEVESTICA LUI,AU SCAPAT CA BURUIANA NU MAI ESTE.

 54. Cu tot respectul pt memoria lui Bogdan Stavre, un baiat minunat, nu mistificati adevarul. Bogdan nu descoperise nimic, decat ca banii din vanzarile din Cta erau luati la Bucuresti, din bugetul de la Cta. Cat despre marea conspiratie de a pune 2 miliarde in carca lui Doroftei, asta nu a fost decat o vaga ideeea a noului director de vanzari de atunci, idee la care autorul a si renuntat aproape instantaneu, atunci cand a realizat ca o totala separatie a bugetelor nu era posibila.
  Prea multe filme de fictiune dauneaza ratiunii.

 55. DOMNULE ANONIM,PE CE BAZA FACETI AFIRMATIILE DE MAI SUS,PAI PROCURATURA ARE DOVADA,NU SE FAC MISTIFICARI LA ADRESA NIMANUI. BOGDAN NU A FOST LASAT SA PLECE DIN CAUZA SEMNATURILOR DIN BANCI,CARE-I AJUTA PE MAFIOTI SA FACA SCURGERILE DE BANI. VIATA LUI BOGDAN A ATARNAT DE CEI DE LA BUCURESTI,DAR ACUM CA MAFIOTUL DE BURUIANA ESTE ALERGAT IN CERURI DE CEI PE CARE I-A BAGAT IN MORMANT,PUTEM SA SPUNEM ORICE.ATENTIE,BOGDAN,II ASTEAPTA SI PE CEILALTI SA-I ALERGE IN CERURI. DUMNEZEU ESTE CEL CARE JUDECA,LUI NU-I ESTE FRICA DE CRIMINALI SI MAFIOTI.DUMNEZEU NU ESTE CUMPARAT CU BANI.

 56. VAD CA NU AVETI COMERNTARII,CARE MISTIFICARE,BOGDAN II ASTEAPTA SA-I BAGE IN CAZANUL CU ZMOALA. MAFIA SECURISTA A LUI PETROVICI-BURUIANA.

 57. POATE NEA MARIN A RENUNTAT,CAT A FOST SI EL ADMINISTRATOR,CA DOAR EL TRIS E-MAILUL DE LICHIDARE CU ACEA SUMA FABULOASA,CARE URMA SA O PUNA IN CARCA LUI DAN DOROFTEI,CARE NU MAI PUNEA PICIORUL PE TREAPTA AVIONULUI SA PLECE IN SUA. DAR CELEBRUL BURUIANA,NU A ACCEPTAT CA S-A PIERDUT ACEA SUMA,SA O BAGE IN DESAGA DE PE SPINAREA TINERILOR NEVINOVATI.EI,LA FIECARE LE VINE RANDUL DUPA FAPTE.

 58. Vezi de la o posta javrele care scriu aici gen Nona, Onaga, etc. Nona, se mai da Petrovici la tine? Te mai invita la cafele? Stai bine in apartamentul din Zborului? Te mai culci pentru bani cu stii tu cine? Iti mai umilesti soferii? Sau ti-ai luat carnet? Vai de mama voastra de infractori. Abia astept sa-l vad pe Onaga la racoare, daca nu o sa fie urmatorul pe lista.

 59. Toti cei care aveti informatii despre trecutul si faptele de arme ale numitului RAZVAN PETROVICI, inclusiv despre relatiile lui directe cu firmele si persoanele prezentate mai sus, va rog sa ma contactati la adresa de e-mail danbadea47@yahoo.com.
  Va multumesc.

 60. pAI CUM stimabile, n-ai dovezi, pai ziceai ca ai. Acum te scarpini dupa probe, pai pana acum ce ai facut? Cum ai publicat ceva fara sa ai probe????

 61. Badea, ce faci, ma dezamagesti? Esti baba? Aveam pretentii? Te astepti sa apara vreun agarici care sa sustina ce s-a scris aici???? Noroc si la cat mai multe mistificari!

 62. @anonim 18:38, 18.43(IP: 109.99.29.16)
  fii fara grija, am mai multe dovezi si martori decat poate trece un mafiot contrabandist, intr-o saptamana, printr-un duty free ales la intamplare.

 63. intervin cam cu intarziere.
  In afara de raposatele GFS, Univers’all, Tichet Plus si etc, de firma Total Post Services ati auzit? Aveti idee cine e in spatele ei?

 64. @Anonim 14:06
  Oficial, asociatul unic este Petcu Cristinel-Vasile (domiciliat in Voluntari, int. Constantin
  Brancoveanu nr. 4, jud. Ilfov, posesor al C.I. seria IF nr. 125178, eliberata la data de 05.10.2006 de S.P.C.L.E.P. Voluntari, avand C.N.P. 1730628170343 – cf. datelor de la ONRC), fostul administrator al Tichet Plus Services

 65. Petrovici divorteaza , are amanta una din sotiile decadatilor, cu care a si fost in MAROC vara aceasta.

 66. FELICITARI PENTRU PROCESUL IN CARE L-ATI FACUT KO PE JEGOSUL DE PETROVICI!

  EL ORICUM ESTE VARZA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT , DAR PROBABIL AVEA NEVOIE DE O CONFIRMARE, A

  PRIMIT O ACUM.

 67. petrovici a inceput sa trimita din nou amenintari cu moartea,de aceasta data s-a anuntat Politia.

  1. DACA FIUL MEU A FOST UCIS IMPREUNA CU CEI DE LA SECTORUL 2 POLITIE,CATA INCREDERE MAI AVETI IN ACESTI POLITISTI.DIN TOATE ACESTE UCIDERI,NOI PARINTII LUI BOGDAN VA PUTEM SPUNE CUM AM TABACIT PRAGURILE IJP,PROCURATURA.PRESEDINTE SI PROCUROR GENERAL. CU TOATE DOVEZILE SI ARGUMENTELE NOASTRE,AU INDEPARTAT CAZUL PENAL IN FAVOAREA MAFIOTILOR POLITICI.PROCURORUL DE CAZ,NICI PANA AZI NU A CERUT COMPLECTAREA RAPORTULUI IML,DIN CARE IESEA UCIDEREA–CA ASA AU VRUT MUSCHII LUI.DUREREA ESTE ALTA,IN 2006 NOI LUPTAM CU DESCOPERIREA ADEVARULUI SI ANUAL AU MAI FOST UCISI ALTE PERSOANE INCOMODE.

 68. Terra Park e jucaria lui RP acum si nu cred ca e ceva legal acolo avand in vedere ca nu se lucreaza cu contract ci doar cu o condica si atat,stampilata cu WORLD TRADE S.R.L si CUI

 69. Ce sa fie corect acolo, Razvan Petrovici are 11 firme in faliment.

 70. Dupa universal este si terra park. Noua jucarie a lui Razvan Petrovici. terra park, terra park faliment in lant!!!

  1. CUM A AJUNS ACEST MAFIOT EXPERT CONTABIL AL AFACERISTILOR DI TARA. ARE MARE TUPEU ACEST CRIMINAL,SA MAI DEA SI LECTII.VREAU SA-L VAD IN ZEGHE,IMPREUNA CU MAFIOTII LUI POLITICI CARE AU CURMAT ATATEA VIETI.

 71. Sa va fie rusine la toti cei care ati postat aici numai ineptii fara sa cunoasteti oamenii implicati direct in aceste tragedii (ma refer la noi rudele acestor baieti minunati, dumnezeu sa ii ierte )si fara sa tineti cont de durerea pe care o pricinuiti in continuare gratuit!!!
  Am descoperit siderat astazi acest blog si comentariile multor babuini (cel in care sunt suspectat ca as fi implicat in moartea propriului meu frate pentru bani depaseste orice imaginatie bolnava si mi-a provocat o durere de care nu multi au avut parte ).RUSINEEEEE!!!
  Sa iti fie rusine si tie domnule jurnalist ca ai acceptat sa postezi astfel de obraznicii absolut scandaloase!!! ( comentariile vadit rauvoitoare la adresa noastra , a rudelor celor decedati, nu au legatura cu jurnalismul de investigatie si nici cu obiectul investigatiei tale)
  In consecinta, daca ai o ultima farama de bun simt astept sa iti ceri scuze fata de mine si sa iti recunosti deschis greseala postand scuzele urgent!!!
  GABRIEL ONICA

Comentariile sunt închise.