Dezinformarea zilei – Un fleac, au dat ceasul înainte: Astăzi este 22 decembrie!

Tonomatele lui Vîntu şi Voiculescu au deshumat astăzi, în Ghencea, PROSTIA. Aşa se face că, din acest motiv, vidanjele lor de sticlă decretează, mediatic, cu mândrie patriotică: astăzi este 22 decembrie 2010!…

Este incredibil ce ni se întâmplă.

Iată care este rezultatul dispariţiei jurnaliştilor de pe piaţa mass media.

Iată ce înseamnă să populezi două televiziuni cu tonomate, adică indivizi care pentru bani sunt capabili de orice.

Uitaţi-vă la televizor şi vedeţi rebuturile societăţii româneşti în toată splendoarea lor, astăzi, în ziua de graţie a Domnilor turnători alogeni Vîntu&Voiculescu, 22 decembrie 2010.

Realitatea_ceausescu

 

antena3_ceausescu

Uitaţi-vă la cele două imagini şi spuneţi dacă vedeţi vreo diferenţă! Uitaţi-vă la ora la care au fost transmise si spuneti dacă există în lumea asta vreo ţară în care două posturi de televiziune diferite să transmită, în acelaşi timp, acelaşi lucru. Dar nu o singură dată, ci mereu. Continuu. Zi de zi. Uitaţi-vă şi spuneţi dacă există ceva mai periculos pentru România zilelor noastre, decât Vîntu, Voiculescu şi armata lor de maimuţe urlătoare…

Uitaţi şi miza manipulării:

miza manipularii

Capisci?

Şi dacă tot este zi comemorativă, luaţi de aici, aici, sau aici,  ce aveti nevoie...Puteţi să luaţi şi de aici. Luaţi de unde vreţi pentru că, dacă vă mai interesează subiectul, vi se dă, dar asta nu înseamnă că mai sunteţi recuperabili…

Scapă cine mai poate!

PS: M-am pripit atunci când am afirmat că este corectă măsura introducerii  „campaniilor mediatice la comandă” şi a „presiunilor politice exercitate de presa de tip mafiot”, ca vulnerabilităţi, în cadrul noii Strategii Naţionale de Apărare. Ele nu sunt vulnerabilităţi, ci AMENINŢĂRI la securitatea naţională a României.

Dan Badea

8 comentarii la „Dezinformarea zilei – Un fleac, au dat ceasul înainte: Astăzi este 22 decembrie!”

 1. Domnule BADEA, sunteti unul dintre RARII, jurnalisti ce spuneti lucrurilor pe nume,va citesc cu interes articolele.

  Mass_mediile romanesti sunt instrumentele de modelare si control, jurnalistii sunt in proportie de 99% discipolii lui SILVIU BRUCAN.

  Enunt :
  Oportunisti, demagogi, mitomani, plescari de toate soiurile au intrat in actiune de citeva saptamini, cu un obiectiv clar, manipularea, murdarirea simbolurilor, denaturarea adevarului, falsificarea istoriei, etc, in operatiune sunt implicate serviciile fostei securitati (garda veche) prin reteaua FSN1 ( PSD organizatii ca MISA, Vatra Romaneasca si satelitii PNL,PC, PRM , PIN).

  Reteaua FSN2(PDL, UNPR , UDMR) , pentru a deruta opinia publica se pozitioneaza ca structuri ale puterii victime ale imprejurarilor, complicitatea pasiva permite repozitionarea unor grupari oculte pentru a preintimpina o reforma structurala a societatii (palpabila déjà).

  Miza tuturor actiunilor ce se desfasoara este una singura (pe fondul crizei economico-financiare, masa cetatenilor a inceput sa caute raspunsuri si solutii), nomenclatura comunista ce controleaza tara prin instrumentele economice, politice, media, samd, nu-si poate permite sa piarda privilegiile dobindite prin inselaciune, furt, delapidare, trafic de influenta, de acceea a lansat operatia de diversiune (Partidul Poporului cu mesia diaconescu ca figurant), creind cadrul necesar inabusirii in fasa a pericolului pe care-l reprezinta proiectul pentru Romania-Dr. Constantin Cojocaru.

  O ampla campanie de dezinformare, denaturare si falsificare a adevarului a fost lansata de catre trusturile mass_media ale mogulilor(realitatea lui Sorin Ovidiu Vintu, antenele lui Voiculescu, B1tv, OTV)

  01) De curind un individ dubios, avocat Pavelescu : http://mariusmina.blogspot.com/2008/08/marian-petre-milut-si-aurelian.html
  a afirmat in public ca aduce radacina istorica ipoteticului partid al OTV-ului(fiind vorba despre identitatea uzurpata a partidului PNT-CD), iar la congresul ‘’extraordinar’’ tinut in parlament simbata 17 iulie 2010, mesia diaconescu in discursul sau aduce ofensa istoriei tarii, erijindu-se in cel mai tinar detinut politic :
  http://www.e-timisoara.info/stiri-locale/dan-diaconescu-cel-mai-tanar-detinut-politic

  02) Telecetatenii otv-isti asista in direct la ‘’scrierea istoriei’’, unii se autoproclama lideri, presedinti , se numesc ministri, se formeaza cabinete, etc, o batjocura la adresa cetatenilor, totul este denaturat de catre MANELISTII JURNALISMULUI ROMANESC (toata mass_media este MANELIZATA), celelalte posturi preiau si transmit in bucla spre alte segmente de telecetateni necontaminati inca informatii fabricate.

  03) Pe postul B1TV , se inoculeaza telecetatenilor adevaruri fabricate, istoria falsificata de catre Alex Stoenescu, Cartianu, Talpes, privind circumstantele loviturii de stat din ’89 efectuate de nomenclatura asupra regimului care-i prigonea.

  Batalia pentru Romania a inceput………
  http://www.variantacojocaru.ro/

 2. @Anonim
  Din cate stiu eu, dr.Constantin Cojocaru este un mare escroc. O si pot dovedi, dealtfel. O sa ma ocup si de acest escroc in curand…

 3. Astept detalii despre Dr Constantin Cojocaru, vin regulat pe situl dv.

  O analiza ce merita toata atentia dv.

  Puterea: Liderii Frontului Salvării Naţionale se strecoară la putere (în condiţii care trebuie elucidate) profitînd de oportunitatea creată de revolta declanşata între 16 şi 22 decembrie, după o încleştare dramatică -la care nu au contribuit. Nu ştim încă dacă ei au făcut capital revoluţionar prin diversiunea unor „terorişti” inexistenţi, sau daca, au avut loc hărţuieli reale între forţe de intervenţie ale fostului regim- pînă cînd s-a ajuns la un pact între ele (bazat pe garanţia protejării, din partea „noii” puteri).

  În ambele alternative, deşi produce pagube umane şi materiale, FSN nu capătă legitimitate revoluţionară. Pretinde că emană din revoluţia anticomunistă, dar gestionează societatea în sens invers năzuinţelor ei.

  Noul regim începe prin eliberarea „teroriştilor”, suspendarea pedepsei cu moartea, repunerea în funcţie a directorilor demişi, avansarea ofiţerilor care au participat la represiunea din decembrie, oblăduirea securiştilor în Ministerul Apărării. Frînează vîntul schimbării, blocînd tentativele de îndepărtare a vechilor şefi comunişti, plasînd în fruntea noilor autorităţi nomenclaturişti notorii.
  Susţine că nu se poate lipsi de experienţa vechilor lideri, ca ar apare un „vid de competenţe”. Impiedică accesul la informaţiile privind crimele comunismului, încuind, dezorganizînd şi distrugînd arhive. Impiedică curăţirea justiţiei, conservînd vechiul personal în tribunale şi procuratură.
  Menţine continuitatea legislativă (anulînd doar măsurile foarte nepopulare) şi aplică un formalism juridic paralizant (în loc să facă dreptate pe fond). Eliberează „teroriştii”, însceneaza cîteva procese penibile pentru cîţiva „ceauşişti”, acuzaţi doar de ce au făcut în decembrie 89. Se feresc să condamne dictatura comunistă.
  Insultă public reprezentanţii foştilor deţinuţi politici şi protestatarii nemultumiţi de deturnarea revoluţiei, acuzînd justiţiarii că vor „vînătoare de vrăjitoare”. Invocă prescripţia, deşi ea era evident supendată prin forţă majoră- pe toată perioadă comunistă.
  Impiedică democratizarea armatei şi aflarea adevărului despre folosirea ei în represiunea din decembrie. Repune în poziţii de conducere foşti agenţi (de influenţă) ai URSSS.
  Pretinde că pe 22 decembrie au dispărut indivizii din aparatul represiv sau că teroriştii statului comunist îşi epurează singuri rîndurile. Păstrează în funcţie reţeaua securiştilor şi informatorilor, acoperindu-i, santajîndu-i şi folosindu-i pentru manipularea populaţiei şi pentru combaterea forţelor democratice.
  Patronează convertirea superficială a Miliţiei în Poliţie, moştenind un personal cu obiceiuri represive şi simpatii totalitare, cu care aplică planuri de stingere a protestelor, puse la cale de regimul „răsturnat”.
  Eliberează, prin amnistii, zeci de mii de delicvenţi- pentru a-i putea folosi în provocări şi diversiuni. Anulează, prin diversiune, prima demonstraţie de contestare (pe 26 decembrie).
  Este silită de presiunea străzii să dea trei decrete anticomuniste, pe 12 ianuarie, dar le retrage imediat. Organizează contramanifestaţiiile care sufocă mişcările de protest din 24-28 ianuarie (trădate şi de partidele de opoziţie, prin înţelegerea din CPUN).
  Compromite protestele din 12-18 februarie şi regizează o nouă mineriadă intimidantă (19 februarie). Atacă, pe toate căile, manifestaţia anticomunistă din Piaţa Universităţii (22 aprilie-15 iunie, etc.) reprimînd-o, în sînge şi teroare.

  Analiza integrala prin cautare google, fraza:
  Revoluţia şi Contrarevolutia din România-Ioan ROŞCA
  Preluat din : http://www.piatauniversitatii.com/news/default_editoriale.asp.htm
  De studiat : http://www.procesulcomunismului.com/marturii/default.asp.htm

 4. si totusi, domnule anonim…Dan diaconescu si-a batut joc „in direct” si in mod „senzational” de curca de Oana Stancu si musiu Ion M ionita de la realitatea. Mi-a placut. RTV il preia din ce in ce mai des pe Diaconescu, ceea ce arata o afinitate intre cele doua televiziuni…goana dupa …senzationalul grobian.
  O porcarie, un circ mediatic. Tot inainte REALITATEA!!!!!

 5. mass media este securitatea iesita la vanatoare.
  Asemanarile sunt stupefiante…:))

 6. asta a fost fezandarea vulgului in vederea noii mineriade inceputa de voiculescu (depunerea cererii de demitere a presedintelui)

 7. masinaria de spalare a creierului prost cu detergent socialist si petroliberal, a inceput deja sa functioneze la turatii maxime…scopul final, debarcarea presedintelui ce nu ii lasa sa fure precum furau pe timpul hoitului de iliescovici…cine stie daca de data asta nu vor reusi?

Comentariile sunt închise.